30.10.09

Τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων για τον δημοτικό έλεγχο του Δήμου Κομοτηνής

Ακούστε τις τοποθετήσεις των δημοτικών συμβούλων της «Νέας Πορείας» Γιώργου Πετρίδη, Γιώργου Μανανά και Βασίλη Κυπριανίδη για τον δημοτικό έλεγχο του Δήμου Κομοτηνής. Οι σύμβουλοι πήραν τον λόγο και έθεσαν ορισμένα θέματα που αφορούσαν την καθυστέρηση της μετεγκατάστασης του Αλάν Κουγιού, το νέο εσωτερικό οργανισμό του Δήμου που δεν έχει μπει σε ισχύ, την λειτουργία της δημοτικής αστυνομίας, του ΧΥΤΥ, τους μπαζότοπους, ενώ επίστησαν την προσοχή του δήμαρχο για σκάνδαλα που ακούγονται στις δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Κομοτηνής.
Ακούστε τις τοποθετήσεις τους

3 σχόλια:

  1. Θα μας βοηθούσε να διαμορφώσουμε άποψη και ο αντίλογος. Θα ήταν χρήσιμο δηλαδή να αναρτώνται όχι μόνο οι τοποθετήσεις της νέας πορείας αλλά και κυρίως ο αντίλογος (μονόλογος; σιωπή; τρα λα λα;) της "Κοτσάκης & ΣΙΑ ΑΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/09 22:39

    Θελουμε την τοποθετηση του Εσατζη για την καθαριοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/11/09 11:19

    Ο Εσατζης εχει αλλα προβληματα...και πως θα τα λυσει.Ερχονται καταιγιδες,Κοτσακη για τον συνεργατη σου.Και μεγαλες..πρεπει να τον παραιτησεις την Δευτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.