30.9.09

Έπιασε τόπο το ραντεβού Στυλιανίδη – Ντεντέ

Θυμάστε το ραντεβού του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τον Αμπντουλχαλήλ Ντεντέ σε καφέ του εμπορικού κέντρου Cosmopolis; Τελικά έπιασε τόπο αυτή η συνάντηση, καθώς ο Ντεντέ δικαιολόγησε για μια ακόμη φορά τον μισθό που παίρνει απλόχερα από τον απερχόμενο υπουργό. Η εφημερίδα του Trakya’nin Sesi, η οποία εκδίδεται όποτε αυτός έχει κέφια, εκδόθηκε για πρώτη φορά έγχρωμη και σε καλής ποιότητας χαρτί.
Εκτός αυτού στην εφημερίδα υπάρχει δισέλιδη διαφήμιση του Ευριπίδη Στυλιανίδη, κανενός όμως άλλου χριστιανού πολιτικού. Παράλληλα υπάρχει πληρωμένη καταχώρηση της ΝΔ, έναντι των 5000 ευρώ!!! Σε ότι αφορά τους μουσουλμάνους υποψηφίους των κομμάτων διαφημίζονται όλοι, εκτός … από τον Μουσταφά Μουσταφά του ΣΥΡΙΖΑ και τον Αχμέτ Ιλχάν της ΝΔ, οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν να κάνουν και την ζημιά στον Ευριπίδη Στυλιανίδη!
Μέσα σ’ όλα αυτά, ο Ντεντέ ξαναμπήκε στο payroll των μυστικών υπηρεσιών του ΥΠΕΞ της Ελλάδας, έστω και για λίγο καιρό ακόμα, καθώς αυτό ήταν ένα από τα μικρά δώρα του Ευριπίδη προς σ’ αυτόν.
Εμείς θα θέλαμε να σας θυμίσουμε τον ρόλο αυτού του «κυρίου», στις προηγούμενες εθνικές εκλογές του 2007. Διαβάστε εδώ…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.