30.9.09

Προσπάθειες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στη Ροδόπη

Μέρες του 1990 θα θυμίσει η Ροδόπη, όπου στις εκλογές του Απριλίου εκείνης της χρονιάς, φαντάροι, στρατιωτικοί και αστυνομικοί ψήφιζαν δύο και τρεις φορές ακόμα! Έπειτα από συνεννόηση με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, η νέα σειρά νεοσυλλέκτων στη σχολή αστυφυλάκων Κομοτηνής ήρθε νωρίτερα κατά 20 ημέρες στην πόλη μας, με σκοπό όλοι οι δόκιμοι να ψηφίσουν στις εκλογές της 4ης Οκτώβρη. Παράλληλα οι άδειες των στρατιωτών, μονίμων και μη, από τα στρατόπεδα της Ροδόπης αναστέλλονται για τον ίδιο ακριβώς λόγο! Σκοπός όλων αυτών, η μη εκλογή μειονοτικού βουλευτή από τη ΝΔ, κάτι το οποίο θα σήμαινε το πολιτικό τέλος του Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Από την άλλη, Ροδοπίτες μουσουλμάνοι, οι οποίοι διαμένουν στην Τουρκία έρχονται με λεωφορεία, αεροπλάνα, αυτοκίνητα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το Σάββατο. Το προεκλογικό πόκερ σε όλο του το μεγαλείο.

2 σχόλια:

  1. fsosialistis30/9/09 11:42

    Ο πρίγκηπας και οι αυλικοί του προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν και με όποιον τρόπο μπορούν.

    Με αεροπλάνα και βαπόρια στην σημερινή εποχή δεν μπορούν να αλοιώσουν αποτελέσματα.

    Ο λαός στις 4 του Οκτώβρη θα στείλει εκεί που πρέπει αυτούς τους αναξιόπιστους λασπολόγους με το αγέρωχο ύφος και τραγικούς γλείφτες της βρωμερής πολιτικής που υπηρετούν.

    Τα σενάρια που εκτοξεύονται από τα κέντρα τους και μεταφέρονται από τους αυλικούς θα επιστρέψουν στην βάση τους.

    Με λίγα λόγια θα αυτοκαταστραφεί ο πρίγκηπας και θα χάσει η Βενετιά βελόνι.

    Με το σενάριο που κυκλοφορεί στούς κύκλους τους, δηλαδή, ότι οι ψηφοφόροι τους ετοιμάζουν μεγάλες εκπλήξεις με τα ασταύρωτα ψηφοδέλτια τί έχουν να πούν.

    Θα το προτιμήσουν βέβαια γιατί στα καθαρά ψηφοδέλτια μπαίνουν πιό εύκολα οι σταυροί!!!!

    Αν ο πρίγκηπας πεί στο λαό του την "αλήθεια" για τις υπόγειες διαδρομές τις δικές του και των αυλικών του ίσως να του επιτρέψει να πίνει τον καφέ του στο απέναντι καφενεδάκι της Νομαρχίας υπέργεια.

    Εμείς εκεί που φτύνουμε δεν γλείφουμε.

    Περιμένουμε απαντήσεις.

    Εμείς θα μιλάμε με αποδείξεις χωρίς φόβο και πάθος.

    Εσείς τι θα απαντάτε στον Ροδοπίτη που καθε τρείς και λίγο αναφέρεστε????

    Εμείς δεν θα σας κατεβάσουμε από το τραίνο αλλά θα σας αφήσουμς να να συνεχίσετε το ταξίδι (έτσι κι αλλοιώς χωρίς εισιτήριο ταξιδεύετε) να φτασετε στο τέρμα της αβύσσου γιατί το ξέρετε καλά και το ξέρουμε επίσης καλά ότι είστε πιά μόνοι και οι μοναδικοί επιβάτες του τραίνου.

    Καλό ταξίδι Πρίγκιπα με την αυλή σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε ήταν που έγραψα (Α! Στον "Καζαδώδεκα") ότι το 2009 γίνονται εκλογές και η ΝΔ είναι "πράσινη" αφού την ψηφίζουν και τα... δέντρα, ενώ το ΠΑΣΟΚ... κόκκινο, από το κακό του?

    Αν δεν το θυμάστε, είναι σωσμένο στη σχετική ενότητα.

    Αλλά, αυτές λέγονται "προβλέψεις εκ του ασφαλούς", αφού πάντα έτσι γινόταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.