24.9.09

Αναβλήθηκε … λόγω εκλογών η δίκη για την υπόθεση Βατοπεδίου

Διεκόπη για τις 8 Οκτωβρίου η εκδίκαση υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου. Για δύο μέρες το Εφετείο της Θράκης, φιλοξένησε την πολύκροτη υπόθεση, με πρωταγωνιστές την δικαστικό Μαρία Ψάλτη, τον ηγούμενο Εφραίμ (απόντας) και τον μοναχό Αρσένιο. Η επίσημη δικαιολογία της διακοπής ήταν λόγω του μεγάλου αριθμού των μαρτύρων και η μεταφορά της για τις 8 του Οκτώβρη.
Την πρώτη μέρα της δίκης είχαν καταθέσει οι δικαστικοί Γιοβανόγλου και Σακάλογλου, ο τότε πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, ενώ η χθεσινή δεύτερη μέρα, ξεκίνησε με τις καταθέσεις του νομάρχη Ξάνθης Γιώργου Παυλίδη, αλλά και των πρώην προέδρων των δικηγορικών συλλόγων Έβρου και Ξάνθης, Βαγγέλη Λαμπάκη και Θανάση Ξυνίδη, αντίστοιχα.
Όποτε θα έχουμε την πρώτη απόφαση της υπόθεσης του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου, επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Πως τα φέρνει καμιά φορά η τύχη. Μην διανοηθείτε όμως να πείτε τίποτα σε απαλλαχτική απόφαση του δικαστηρίου, καθώς το ΠΑΣΟΚ θα είναι μίας εβδομάδας κυβέρνηση! Κι αν νομίζετε ότι η δικαιοσύνη «καθαρίζει» μέσα σε μία εβδομάδα … είστε γελασμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.