24.9.09

Ο μύθος του Ομπάμα και ο Γιώργος Παπανδρέου

Εντωμεταξύ αυτή η εμμονή ορισμένων επικοινωνιολόγων να μοιάζει σε κάθε του κίνηση ο Γιώργος Παπανδρέου τον Μπάρακ Ομπάμα, δεν μπορώ να την καταλάβω! Άντε για την στυλιστική μπορώ να κάνω μια εξαίρεση, αλλά για τις άλλες καμία. Τουλάχιστον μην γίνει το λάθος και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του «μοιάσει» στις δεσμεύσεις και στην άσκηση πολιτικής … γιατί εδώ είναι Ελλάδα!!! Και τι εννοώ;
Ο Μπαράκ Ομπάμα υποσχέθηκε στον αμερικάνικο λαό ότι μόλις εκλεγεί, μέσα σε 100 ημέρες (κι άλλο σχέδιο 100 ημερών), θα κλείσει τη βάση του Γκουαντάναμο, θα αποσύρει ένα μεγάλος μέρος του αμερικάνικου στρατού από το Ιράκ, ενώ θα αποσυρθεί τελείως από το Αφγανιστάν. Παράλληλα το σχέδιο Ομπάμα μιλούσε για βαθιές τομές και ρήξεις στο αμερικάνικο σύστημα, με αιχμές του δόρατος την οικονομία, την υγεία, την ανάπτυξη. Τι απ' όλα έχει γίνει μέχρι τώρα;;; Απολύτως τίποτα! Το μόνο ατού του Ομπάμα, το οποίο θα του δώσει σίγουρα ακόμη μια θητεία (αν και είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για τέτοια), είναι ότι έρχεται πίσω από τον χειρότερο πρόεδρο της ιστορία για την χώρα, τον Τζώρτζ Μπούς.
Μπορεί κανείς να φανταστεί στην Ελλάδα, αν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν εφαρμόσει τίποτα απ' αυτά που λέει, τι έχει να γίνει!!! Άσχετα αν έρχεται και ο ίδιος πίσω από τον χειρότερο πρωθυπουργό που γνώρισε ποτέ η χώρα! Πάντως για ένα είμαι σίγουρος, ο Γιώργος Παπανδρέου … δεν είναι Ο-μπάμια! Και πιο ειλικρινής είναι, και πιο εργατικός και πιο συνεπής με τον λαό. Επομένως οι επικοινωνιολόγοι και αρκετοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ, καλό θα είναι να μην ευαγγελίζονται για το κάθε τι τον αμερικάνο πρόεδρο. Θα είναι κατάντια, να το κίνημα να θέλει να μοιάσει τους «Δημοκρατικούς» της Αμερικής!
Φτάνει πια με τον μύθο του Ομπάμα, μας πρήξατε!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/9/09 16:23

    ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΠΟΛΟ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΤΣΑΝΤ ΔΕΝ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ? ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΑΝΕ. ΚΑΛΑ ΠΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.