22.9.09

Δεν βαρεθήκαν να «την τρων»!!!

Όσες φορές συγκρούσθηκε η κυβέρνηση με το Βγενό, κατέληξε … μπουκωμένη και χορτασμένη! Ερώτηση κρίσεως: ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ; Απάντηση προφανής: ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ η τσούπρα! Βρε, για κοίτα να δεις … όρεξη!!!
Τώρα θα γίνονται πλέον διαγωνισμοί για τα δρομολόγια. Τώρα κατάλαβε η Ντορίτσα ότι το … μπόι όλων των συζύγων της μισό Βγενό ΔΕΝ κάνει! Εντός ολίγου θα καταλάβει κι ο Βασιλάκης γιατί λέγεται έτσι κι όχι … Βασίλαρος, ή έστω Βασίλης!
«Ε, ρε γλέντιααααα», που έλεγε και πρώην … υπουργός της Νουδίας επί μπερντέως… Ραν-ταν-ταν-ταν-ταν-ταν-ταραραν…
Κύριοι, καλή σας όρεξη, γιατί θα «την φάτε» όλη, μπορείτε-δεν μπορείτε. Και καλή χώνεψη, επίσης (αν και η άτιμη η ΜΠΟΥ-ΚΑΝΤΑΡ δεν χωνεύεται με τίποτε!!!).
Εύγε στο Βγενό. Από ‘δω και ‘μπρος, θα τον λέω … Ευγενό!!!
Τέλος, κι επειδή είναι κι εκλογές, μάλλον ο ΥΜΕ θα πρέπει να σιάξει μερικούς που τη … στραβόφαγαν απ’ τον Ευγενό, ώστε να μπορέσουν να ξαναπερπατήσουν όρθιοι…
Κι αν την… ξαναλιμπιστούν στο μέλλον, ένα πράγμα θα τους πω: ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ! Ο ΕΥΓΕΝΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!
Για να μην αρχίσω τα … L.A.-να Γαλλικά, τα οποία είναι λιγότερο … Βγενικά κι απ’ τ’ αυθεντικά!

Uli Chris

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/9/09 15:58

    αν αντι για υπονοούμενα σου ελεγαν γαμιεται όλο σου το σοι θα καυλωνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως! Αλλά, δεν θα 'θελες με τίποτε να είσαι κάπου κοντά, αν συνέβαινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.