22.9.09

Ξεκίνησε επιτέλους η δίκη των Βατοπεδινών στην Κομοτηνή

Ξεκίνησε με καθυστέρηση οχτώ μηνών και έπειτα από τέσσερις αναβολές, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κομοτηνής η δίκη του αρχιμανδρίτη Εφραίμ, του μοναχού Αρσένιου και της δικαστού Μαρίας Ψάλτη. Η δικαστής θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που καθυστέρησε και τελικά ποτέ δεν εξέδωσε απόφαση σχετικά με τις διεκδικήσεις της Μονής σε βάρος του Δημοσίου σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της λίμνης Βιστωνίδας και για την κυριότητα της παραλίμνιας έκτασης των 27.000 στρεμμάτων, τελώντας το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
Ξεκίνησε επιτέλους η δίκη των Βατοπεδινών στην Κομοτηνή Ξεκίνησε επιτέλους η δίκη των Βατοπεδινών στην Κομοτηνή
Στην ακροαματική διαδικασία έδωσαν το παρών η κ. Ψάλτη και ο μοναχός Αρσένιος, ενώ απουσίαζε για μία ακόμη φορά ο ηγούμενος Εφραίμ. Οι συνήγοροι υπεράσπισης δεν ζήτησαν αναβολή, όμως κατέθεταν συνέχεια ενστάσεις επί της διαδικασίας, ζητώντας ουσιαστικά ακύρωση της δίκης, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν από τον πρόεδρο της έδρας κ. Παντελίδη και τον εισαγγελέα κ. Βασίλη Φλωρίδη.
Ξεκίνησε επιτέλους η δίκη των Βατοπεδινών στην Κομοτηνή
  • Δείτε φωτογραφίες από την δίκη, εδώ…

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/9/09 20:37

    αυτον το κλανιαρη τρεμουλιρη θα ψηφισετε ρε πασοκια? ανικανοτερος του συμπαθη ΚΑΤΜΑΝ. ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/9/09 20:53

    ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 46 ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝΝΝΝΝΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/9/09 22:30

    Ποιού κόμματος ο αρχηγός πέρασε απο δίκη μαζί με όλη την παρέα του; Ποιοί κάποτε φορούσαν ζιβάγκο και φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και τώρα λένε ότι ευχαριστούν την Αμερική; Ποιό κόμμα λέγεται ακόμα σοσιαλιστικό όταν το ανατολικό μπλόκ εδώ και χρόνια έχει καταρρεύσει; Ποιού κόμματος οι ψηφοφόροι γουστάρουν Τσε Γκεβάρα, Κούβα, Βόρεια Κορέα, αλλά ψωνίζουν δυτικά καταναλωτικά προϊόντα;Σε ποιό κόμμα βρήκαν καταφύγιο όλα τα αναρχικά στοιχεία του Σύριζα που έκαψαν την μισή Αθήνα και απο το 17% πήγαν στο 4%; Ποιού κόμματος οι ψηφοφόροι κλαίνε τάχα μου για την Κύπρο αλλά όποιος μίλα για αλύτρωτες πατρίδες ειναι φασίστας(την λέξη ναζιστής σκόπιμα δεν την χρησιμοιούν γιατί σημαίνει εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ και τους πιάνει). ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ βεβαίως βεβαίως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/9/09 15:28

    Πλακώσανε" χρυσοπληρωμένοι"Γαλάζιοι ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ? Γ Ι Α Τ Ι?Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου,για τα( ΧΡΥΣΑ ΑΓΟΡΙΑ) και έπεσε το sms.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/9/09 15:45

    Σσσσσσσσ πασόκια δεν αυτοκτονησατε ακομη....

    Δήλωση του Νίκου Παπανδρέου αδερφού του σημερινού προέδρου του πα.σο.κ. στο περιοδικό NEMECIS Ιαν-Φεβρ.2004, σελ.98-99 όπως επίσης και σε πρόσφατη αναδημοσίευση στο βιβλίο "Η Ελλάδα Αιμορραγεί", έκδοση 2008, την επιστολή όπου μεταξύ άλλων γράφει ο κ. Νίκος Παπανδρέου:
    «Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα (....). Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή την στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός , για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου (σ.σ ο σημερινός πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου) είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με Αμερικάνικη καρδιά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/9/09 14:32

    Προς Ανώνυμος 15.45
    Αυτό είναι καινούργιο ΔΕΝ λαμβάνεται υπόψη.ψάξτε για πιο παλιά γεγονότα και γραφές.Θα τα βρείτε Εσείς γνωρίζετε τα χετε φυλαγμένα,βγάλτε τα,ήρθε η ΩΡΑ που περιμένατε,τις Εκλογές που προκαλέσατε και μας βουλιάζετε κάθε μέρα και περισσότερο!!!Έχει ο καιρός γυρίσματα.και που είστε ακόμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/9/09 16:32

    προς 1545. καποιον τον εκαναν μουσκεμα και νομιζε οτι ψιχαλιζε.

    αν συμφωνεις με το σχολιο για τον νικ τσαντ.... τοτε παμε πασο. κριμα που ξερεις αλλα κανεις πως δεν καταλαβαινεις ποιον προωθείς για ηγετη της ελλαδος. γλυφεις τα σκατα που ξερναγες το 1981 οταν σε κοροιδεψε ο ανδρεας οταν σε εβαζε να φωναζεις εοκ και νατο... φονιαδες των λαων αμερικανοι. ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ? IQ MHDEN SINTROFE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.