26.8.09

Με σπέρμα δεν σβήνουν οι φωτιές. Κόψτε λοιπόν την μαλακία! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή στο Σύνταγμα

Σε κοινή δράση με αφορμή την τελευταία καταστροφική πυρκαγιά στη Αττική καλούνται οι bloggers και όλοι οι ενεργοί πολίτες την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος. Η πρόσκληση κάνει ήδη το γύρω του διαδικτύου μέσω blogs και e-mails, ενώ απαραίτητη ενδυμασία για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, σύμφωνα με την πρόσκληση, είναι τα μαύρα ρούχα. Η διαμαρτυρία είναι, δυστυχώς, μια συνέχεια της συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστου του 2007 στις καταστροφικές πυρκαγιές της Πελοποννήσου, όταν εκατοντάδες σιωπηλοί διαδηλωτές με μαύρα ρούχα είχαν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος, αποδεικνύοντας το διαδίκτυο, εκτός των άλλων, είναι και μέσο συντονισμού και διαμαρτυρίας.

2 σχόλια:

  1. KATΑΠΛΗΚΤΙΚΟ SLOGAN!!! ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ!!! (Κυριολεκτικά, και λόγω πρωτεΐνης). ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

    Τελικά, δεν τα σκέφτομαι όλα εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/8/09 11:39

    Και ο Νέρωνας μετά το μπουρλότο στη Ρώμη έβαλε τα καλά του μαζί κι ολη η αυλή και σουλατσάρισαν να κόψουν "κλίμα". Τις παραπομπές στους αρχαίους συγγραφείς να πάτε να τις βρείτε ! Η συγκέντρωση με τα αγγλοπρεπή καραγκιοζιλίκια έχει σπονσορατη φαμίλια Αλαφούζου, έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.