26.8.09

Το μεγάλο πάρτυ … πριν από το Μάρτη!!! Εκλογές τον Οκτώβρη

Πάμε για εκλογές τον Οκτώβριο, απ’ ότι δείχνουν όλες οι συνθήκες. Οι ημερομηνίες οι οποίες έχουν πέσει στο τραπέζι είναι η ... 11η και η 18η Οκτωβρίου 2009. Ένας ακόμα λόγος που κλείνει προς αυτήν την παράμετρο είναι ότι η άσκηση «Παρμενίωνας» δεν θα πραγματοποιηθεί και φέτος.
Λέμε «και φέτος» γιατί η συγκεκριμένη άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων δεν πραγματοποιήθηκε το 2007 λόγω εκλογών, με αποτέλεσμα να μετατεθεί για το 2008, που επίσης δεν πραγματοποιήθηκε.
Σύμφωνα με πηγές του υπουργείο Εθνικής Άμυνας, «η άσκηση Παρμενίων δεν θα πραγματοποιηθεί γιατί εμπλέκονται και πολιτικές αρχές σ’ αυτήν, όπως το ΥΠΕΞ, το ΥΠΕΣ, Περιφέρειες, νομαρχίες, η ΕΛΑΣ, η Ολυμπιακή». Είναι λοιπόν εύλογο να μην πραγματοποιηθεί, για να μην συμπέσει η άσκηση με τις εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.