31.8.09

Προσλήψεις … το σαββατοκύριακο, κάνει ο Δήμος Κομοτηνής

Στα πλαίσια του νοικοκυρέματος που συντελείται από τις αρχές του 2007 στον δήμο Κομοτηνής, ο δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης άρχισε να κάνει προσλήψεις μέσα στο σαββατοκύριακο!!! Καλά διαβάσατε. Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Αυγούστου αναρτήθηκε προκήρυξη (δες εδώ) για την πρόσληψη 32 θέσεων εργασίας στην ιστοσελίδα του Δήμου, η οποία ενημέρωνε ότι εκτός από τα δικαιολογητικά που χρειαζόταν ο κάθε υποψήφιος και το πότε θα τα υποβάλει.
Διαβάστε μέρες και ώρες. Την Παρασκευή 28/08/2009 από τις 6 έως τις 8 το απόγευμα, Σάββατο 29/08/2009 από τις 11 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι και Κυριακή 30/08/2009 από τις 11 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι. Δηλαδή εντός μιας ώρας, μεσημέρι Παρασκευής, θα έπρεπε κάποιος ενδιαφερόμενος να μάθει ότι προκηρύχθηκαν οι θέσεις, να συγκεντρώσει μια δεκάδα εγγράφων και πιστοποιητικών, από διαφορετικές υπηρεσίες και φορείς και στη συνέχεια να τα υποβάλλει…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/8/09 21:13

    Επιτέλους!!! Απ τη Παρασκευή κραυγάζω για το θέμα με αναρτήσεις μου. Και θα επαναλάβω: Έχετε δει γελοιωδέστερη, προκλητικότερη και θρασύτερη προκήρυξη απ΄αυτή; Σημειωτέον δε πέραν των υπολοίπων ότι πουθενά δεν αναφέρεται το είδος της εργασιακής σχέσης των προφανώς προσληφθέντων ήδη 32 προσώπων. Είναι μόνιμοι; Με σύμβαση; Τι είδους σύμβαση; Για πόσο χρόνο κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/8/09 21:22

    Έχουν ίσως την ίδια σχέση εργασίας με κείνη των σαράντα δύο που προσλήφθηκαν στη καθαριότητα του Δήμου Κομοτηνής, όχι σαββατοκύριακο, αλλά προφανώς κάποια μαύρα μεσάνυχτα. Ούτε προκήρυξη ούτε τίποτα γι αυτούς. Συνέντευξη λένε έδωσαν και θα γελάσετε πολύ αν μάθετε σε ποιόν. Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/8/09 23:06

    Εαν δεν εισαι ΔΕΞΙΟΣ,και κερατας... δεν διοριζεσαι απο τον Κοτσακη.Εσατζηδες,χαφιεδες,κεραταδες το νεο θεατρικο εργο.Αρχαιο Θεατρο Μαρωνειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xristini g.1/9/09 11:55

    Τελικα ο Δημητρης Κοτσακης ειναι απο τους χειροτερους Δημαρχους που θα περασουν ποτε απο την Κομοτηνη.Εκτος απο αχυρανθρωπος ειναι και τιποτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/9/09 02:36

    Πολύ ωραίος διαγωνισμός!Κάτι ήξερα και ψήφισα λεύκο στο 2ο γύρο των εκλογών.Παρ'όλα ταύτα φύγαμε από την χούντα του Βαβατσικλή και πήγαμε σε αλλή.Μπράβο σε όλα τα θύματα που τον πίστεψαν.Στα λόγια θα πάω να πάρω την Πόλη αύριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.