3.8.09

Γραφείο τελετών Στυλιανίδης

…κηδεύουμε τον λατρεμένο μας ΟΣΕ!
Η σιδηροδρομική απομόνωση της Ελλάδας καλά κρατεί, καθώς ήδη συντελείται η «εξυγίανση» του υπουργού Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη, με τις περικοπές δρομολογίων και τις «εξαφανίσεις» τρένων και προσωπικού του ΟΣΕ σε όλα τα μήκη της χώρας μας. Οι κοινωνικές ομάδες οι οποίες θα νοιώσουν αυτήν την «εξυγίανση» είναι οι χαμηλόμισθοι, οι στρατιώτες, οι φοιτητές που χρησιμοποιούσαν ως επί των πλείστων το τραίνο και όχι οι πολιτικοί, οι οποίοι χρησιμοποιούν μόνο το αεροπλάνο!
Ο «εκσυγχρονισμός» του ΟΣΕ έχει φέρει γκρίνια σε όλα τα μέρη της Ελλάδας και στην εφημερίδα «Νέα Σαββατοκύριακου», υπάρχει ένα εύστοχο σχόλιο από τον Μικροπολιτικό. Τίτλος του παραπολιτικού σχολίου «Δυσκολίες και στην περιφέρεια», ενώ αυτό έχει ως εξής: «Ασχέτως των μεγάλων πόλεων, δυσμενής είναι η κατάσταση της ΝΔ και στην περιφέρεια. Σε τοπική εφημερίδα δημοσιεύτηκε αγγελτήριο κηδείας του Ιντερσίτι, το οποίο σταματά από σήμερα να εξυπηρετεί την Καλαμπάκα, προς μεγάλη απογοήτευση των κατοίκων. Ως τεθλιμμένοι συγγενείς αναφέρονται οι τοπικώς εκλεγόμενοι Σιούφας, Χατζηγάκης, Λέγκας και Ταλιαδούρος, ενώ «την κηδεία», όπως γράφεται, «έχει αναλάβει το γραφείο τελετών Στυλιανίδης». Η μπηχτή έρχεται στο τέλος: «Ο καφές θα δοθεί πικρός στις επόμενες εκλογές».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/8/09 12:23

    Ας τα βλεπουν οι Ροδοπιτες που τον ανεχονται.Οι εκλογες ομως ειναι κοντα.Το ΠΑΣΟΚ θα ειναι κυβερνηση ο Πεταλωτης πολυ πιθανον υπουργος γιαυτο χρειαζεται συσπειρωση για να φυγει η Δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/8/09 20:18

    Σιγά μη τρελάθούμε με τους ΟΣΕτζήδες έχουν κλειδώσει στο 1970 και συμπεριφέρονται σαν μπολσεβίκοι ωσαν να είναι τα τρένα δική τους περιουσία, άσε που όταν ταξιδεύεις νοιώθεις οτι είσαι σε ψυγείο μεταφοράς κρεάτων.και όταν τους κάνεις παρατήρηση λένε με αυθάδεια ότι έτσι λειτουργεί τό μηχάνημα. Οταν τελικά φθάσεις στον προορισμό σου διαπιστώνεις οτι έχεις αρπάξει γρίπη.Τουλάχιστον οταν κόβουμε εισητήρια να μας λένε να έχουμε και παλτό ή κάπα για να μην κρυώμουμε. αντε κλείστε το μαγαζί να τελειώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/8/09 18:26

    Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΕΡΙΔΗ ΝΤΑΒΑΤΖΗ.ΘΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/8/09 15:56

    Ωραίο επίπεδο!!!!!Και φιλόξενος χώρος για τους σκυλοκαβγάδες των εκδοτών, παντός είδους.Σαν δεν ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.