14.7.09

Τρεις νεκροί από σύγκρουση μικρού φορτηγού με τρένο στη Κομοτηνή

Εικόνα 109
Επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη- Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε στις 9:25 το πρωί με φορτηγάκι, τύπου βαν, στο Ίσαλο Ροδόπης. Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους οι τρεις επιβάτες του οχήματος. Το ΙΧ φορτηγάκι με βουλγαρικές πινακίδες κυκλοφορίας παραβίασε την ισόπεδη φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση, ενώ η μπάρα ήταν κατεβασμένη, με συνέπεια να συγκρουστεί με το διερχόμενο τρένο.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στη φυλασσόμενη διάβαση μεταξύ της Καλλιθέας και του Δουκάτου Κομοτηνής στο χιλιομετρικό σημείο 384 + 760. Η επιβατική αμαξοστοιχία 613 εκτελούσε το δρομολόγιο Ορμένιο – Θεσσαλονίκη. Όλοι οι επιβάτες του τρένου είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στους προορισμούς τους. Να σημειωθεί ότι ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τις σωρούς των επιβατών του μικρού βαν. Η επιβατική αμαξοστοιχία δεν εκτροχιάστηκε, ενώ για τα αίτια του ατυχήματος διεξάγεται έρευνα από την αρμόδια επιτροπή του ΟΣΕ.
Εικόνα 110Εικόνα 115
  • Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα, εδώ…

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.