15.7.09

Δύο Θρακιώτες υπεύθυνοι για τις διαρροές των αποσπάσεων στο υπουργείο Παιδείας

Την περασμένη Πέμπτη στις 9 Ιουλίου διέρρευσαν μέσω της ιστοσελίδας της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ) οι αποσπάσεις των δασκάλων! Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι οι αποσπάσεις αυτές δεν είχαν υπογραφεί ακόμα από τον υπουργό Άρη Σπηλιωτόπουλο! Αμέσως σήμαινε συναγερμός στο υπουργείο και διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να βρεθούν οι υπαίτιοι αυτής της … γκάφας!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπάρχουν άτομα που εμπλέκονται και από τις δυο μεγάλες συνδικαλιστικές παρατάξεις, αλλά και θεσμικοί παράγοντες του υπουργείο, οι οποίοι μάλιστα είναι από την Θράκη! Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τους Μαρίνο Κωνσταντινίδη Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και Εύα Στυλιανίδου Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης!...
Να σημειωθεί ότι υπεύθυνος για την ΕΔΕ είναι ο υφυπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος.
  • Δείτε εδώ τις αποσπάσεις των δασκάλων, έτσι όπως διέρρευσαν…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/7/09 18:32

    Αυριο θα σας στειλω τις αποσπασεις των Γαλαζιων Παιδιων,απο τα νησια στα γραφεια.Π.Χ Κουρκουτας Νομαρχιακος συμβουλος,Απο το Ελαφονησι,στα αρχεια του κρατους στην Κομοτηνη.Ποτε δεν εκανε μαθημα.Αρχεια τοτ κρατους 4,τι θα κανουν.Δουλεια για τον κομμα τους που βουλιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/09 08:55

    Καλά ξεχνάτε γρήγορα μου φαίνεται... αυτό είναι πάγια τεχνική... εδώ γυμναστές πήραν πτυχίο νύχτα για να δουλεύουν σε αθλητικά γυμνάσια που παλιά ήταν με επιλογή... όλοι καταλαβαίνουμε πως.... και με τα τριαντάμηνα διορίστηκαν... κι άλλοι περίμεναν με τη σειρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΝΩΛΙΟΣ16/7/09 16:45

    ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΑ ΜΑΝΩΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.