31.7.09

Στη δημοσιότητα τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών

Ο μύθος του φτωχού καταρρίπτεται
Τρίτος σε αποδοχές από το υπουργικό συμβούλιο το «καμάρι» της Ροδόπης μας, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης! 173.422,54€ ο ετήσιος μισθός του, 205.620,30€ οι καταθέσεις του στην τράπεζα…Ο ίδιος και η σύζυγός τους διαθέτουν ένα οικόπεδο στην Κομοτηνή, ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα και ένα στην Καλλιθέα. Το χαρτοφυλάκιό του αποτελείται από αμοιβαία κεφάλαια της ING Πειραιώς αξίας 571.833€. Η σύζυγός είναι εταίρος με κεφάλαιο 9.000€ σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών. Διαθέτει επίσης ένα όχημα μεγάλου κυβισμού (4.200 κ.εκ.), το οποίο αποκτήθηκε το 2006.
Μπήκε φτωχός στην πολιτική, δούλεψε και με την αξία και τον ιδρώτα του έβγαλε αυτά τα λεφτά! Τώρα θα τα δώσει στους απολυμένους της Βιομηχανικής Περιοχής Κομοτηνής, στους εργαζομένους των εργοστασίων Λαναρά, στους αγρότες, θα πληρώνει μόνος του τις σουίτες στο Four Seasons. Δεν θα κρατήσει τίποτα γι’ αυτόν! Μπράβο…
Στα ποσά των καταθέσεων (σε ευρώ ή σε άλλο νόμισμα) συμπεριλαμβάνονται και αυτές των συζύγων των υπουργών.
[Πίνακας από την Ελευθεροτυπία]

Διαβάστε σχετικά:

5 σχόλια:

  1. Δεν έχει σημασία το πόθεν έσχες γιατί:

    1.Δίνουν το Τι έσχες και όχι το ΠΟΘΕΝ
    2.Τα βρώμικα προφανώς είναι καλά κρυμμένα.
    3.Μετά την ανακοίνωση των πόθεν έσχες των βουλευτών θα έπεσε
    πολύ γέλιο στο Βατοπέδι και στη Siemens!!!!!!!
    4.Υπάρχει άραγε επιχειρηματίας στη Ροδόπη που να έχει καταθέσεις πάνω από 200000 ευρώ μετά φόρων κτλ; Για να τραγουδάει το «άσμα-ασμάτων» του Κοινούση
    «θα τα κάψω τα ρημάδια τα λεφτά μου»;
    ticher

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/7/09 10:31

    ticher: το βρώμικο χρήμα είναι καλά κρυμμένο σε τιμαλφή στις τραπεζικές θυρίδες.
    Στα τιμαλφή συμπεριλαμβάνονται, λεμονοστύφτες, καφετέριες, παγωτιέρες, ηλεκτρικά σίδερα και σιδερώστρες κ.ά όλα προϊόντα της αγαπητής τους Siemens.
    Των «θρησκευόμενων» τα τιμαλφή είναι τα χρυσά και πλατινένια αφιερώματα στο περιβόλι της Παναγιάς του Βατοπεδίου.
    Οι ξύπνοι-ξύπνοι συνάπτουν και κανένα μεγάλο δάνειο για θολώσουν τα νερά.
    Αυτή η πρακτική λέγεται στάση ζωής. Το έσχες τους έσχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/09 19:38

    1 εκατομμύριο € το εισόδημα δήλωσε ο γιος του ταχυδρόμου! Προκαλούν ασύστολα τον απλό πολίτη και πρέπει να λάβουν απάντηση…
    Eνα εκατομμύριο Ευρώ έβγαλε πέρσι ο Ρουσόπουλος!

    Ούτε λίγο ούτε πολύ στο 1.000.000 ευρώ φθάνουν τα εισοδήματα του Ρουσόπουλου το 2008!

    Για την ακρίβεια αναφέρει στη δηλωση πόθεν έσχες εισοδήματα 925.196 ευρώ. Από αυτά τα 92.992 προέρχονται από την βουλευτική αποζημίωση, και τα υπόλοιπα από «άλλες πηγές», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, δηλαδή τα εισοδήματα της συζύγου του, γνωστής δημοσιογράφου Μάρας Ζαχαρέα.
    Καλά ρε παιδιά ύπάρχουν δημοσιογράφοι σήμερα στην Ελλάδα που βγάζουν 800.000 ευρώ μέσα σε ένα χρόνο επειδή λένε το δελτίο!
    Μην τρελαθούμε εντελώς ...Εκτός και αν το τάμα στην φώτο το είχε κάνει η Μάρα με τον Ρουσόπουλο ...
    ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ
    Αναρτήθηκε από σίβυλλa


    Μπήκαν πάμπτωχοι στην πολιτική… όμως, ήταν εργατικοί, ιδροκόπησαν για το μέλλον των παιδιών τους… σεμνά και ταπεινά έγιναν υπουργοί…

    …έκαναν μερικές offshore -κατά δική τους δήλωση, όπως κάθε Έλληνας για να ξεφύγει από την εφορία-, απέκτησαν πνευματικό πατερά στο βατοπέδι… και σήμερα μπορούν να πουν ότι έτσι προκόβει κάθε εργατικός πολίτης. Ο λαός; Ποιος λαός, τα πρόβατα… άμα όμως τρελαθούμε για τα καλά, ούτε ο Δένδιας με τους νομούς του, ούτε Καραμανλής, ούτε θεός δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα!
    Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει… θα σας φάμε ζωντανούς!

    Oι Βατοπεδινοί της ΝΔ με την μεγαλύτερη περιουσία!
    Να είναι άραγε τυχαίο οτι όλοι οι εμπλεκόμενοι Βουλευτές (τέως υπουργοί) της Ν Δ στο σκάνδαλο με τον Εφραίμ και τα ακίνητα του δημοσίου που χάριζαν στο Βατοπέδι έχουν τεράστια ακίνητη περιουσία! Ολος τυχαίως ...Οχι οτι τα πήραν απο τον Εφραίμ αλλά κάνουν την ίδια δουλειά που έκανε ο Εφραίμ ...Συγκεντρώνουν ακίνητα!!
    Συγκεκριμένα μεγάλη ακίνητη περιουσία δηλώνει ο Ευάγγελος Μπασιάκος στη Θήβα (που είχε από τα προηγούμενα έτη), τα 51 ακίνητα η "αγια" οικογένεια του Γιώργου Βουλγαράκη, και 6 ακίνητα ο Πέτρος Δούκας.
    Βέβαια ακίνητα έχει αποκτήσει και ο γιός του ταχυδρόμου τα τελευταία χρόνια. Προφανώς απο την δουλειά του δημοσιογράφου που πριν μερικά χρόνια έμενε στην Καισαριανή...Αλλά και η Μάρα "Χρυσοχέρα" 815.000 εκατομμύρια ευρώ απο την δημοσιογραφία μέσα σε ένα χρόνο!
    ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΝΑ ΗΤΑΝ...
    ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ
    Αναρτήθηκε από σίβυλλα


    Εμείς τα ζώα...
    "Πόθεν έσχες σημαίνει... από πού απέκτησες αυτά που έχεις"
    "Αν και όχι φιλόλογος με τις φτωχές μου γνώσεις στην ελληνική γλώσσα γνωρίζω ότι "Πόθεν έσχες" σημαίνει "Από που τα έχεις" δηλαδή "Πώς τα απέκτησες" και όχι "Τι έχεις". Τα τελευταία λοιπόν χρόνια που υπάρχει ο λεγόμενος νόμος... "Πόθεν έσχες" οι πολιτικοί απλά δηλώνουν τι απέκτησαν και όχι πως τα απέκτησαν.
    Εμείς βέβαια τα ζώα (καλά μας λέει έτσι ο Λεβέντης) ανεχόμαστε να μας δουλεύουν και να μας κλέβουν. Και όχι μόνο αυτό πάμε και τους ψηφίζουμε κιόλας..."
    troktiko
    Αναρτήθηκε από σίβυλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/7/09 20:09

    Το καλύτερο το άφησες για το τέλος φίλε: "Εμείς τα ζώα πάμε και τους ψηφίζουμε". Τι σχέση μπορεί να έχει μ΄όλα τούτα ο γελοίος μου μισθός; Παθαίνω πανικό στο ταμείο του σούπερ μάρκετ, στη θέα του ταχυδρόμου που κουβαλάει λογαριασμούς, στις απαιτήσεις των παιδιών που δεν είναι παρά οι στοιχειώδεις. Δουλεύω πάντα, ζω μετρημένα, στερούμαι...δε φτάνουν ποτέ. Mετρώ τη ζωή μήνα το μήνα, δόση τη δόση για ένα κολόσπιτο. Κι οι δόσεις δε φτάνουν. Η ζωή μου δε φτάνει για τίποτα. Δε φτάνει σε τίποτα. E λοιπόν όχι. Δεν είμαι το ζώον που τους ψηφίζει. Αυτή είναι η ύστατή μου αντίσταση. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΖΩΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/8/09 23:42

    Νομαρχες και Δημαρχοι,αυτοι τι δηλωνουν... και πολλοι αλλοι.Ενωσεις...Πολεοδομιες...ΔΕΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.