22.7.09

Έξαλλος με τον Στυλιανίδη ο βουλευτής της ΝΔ στην Ημαθία Ηλίας Φωτιάδης…

…απείλησε με ανεξαρτητοποίηση! Τον συγκράτησε ο Δημήτρης Σιούφας
Μεγαλώνουν διαρκώς οι φυγόκεντρες τάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-GR, χθες σημειώθηκε άλλο ένα χαρακτηριστικό γεγονός: Ο βουλευτής Ημαθίας Ηλίας Φωτιάδης βρέθηκε στα πρόθυρα ανεξαρτητοποίησης, καθώς έγινε έξαλλος με τον υπουργό Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη για τον υποτιμητικό τρόπο που τον αντιμετώπισε σε σχέση με μια τροπολογία για θέματα οδικής βοήθειας.

Η αντιμετώπιση ήταν τέτοια που ο βουλευτής (από τους πιο αθόρυβους, ήσυχους και με θητεία στο Κοινοβούλιο από το 2000) βγήκε εκτός εαυτού και αναγκάστηκε να πει ότι δεν αντέχει άλλο και θα ανεξαρτητοποιηθεί. Αμέσως σήμανε συναγερμός, κινητοποιήθηκαν διάφοροι παράγοντες της ΝΔ και χωρίς να πάρουν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι, προσπάθησαν να τον καλμάρουν.
Τελικά, τον κάλεσε και ο πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας ο οποίος (για άλλη μια φορά) έπαιξε πυροσβεστικό ρόλο και έπεισε τον βουλευτή να μη δώσει συνέχεια στην υπόθεση.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/7/09 14:49

    Ευριπιδη,ο Φωτιαδης σ εφαγε.Αυτο ηταν το τελος σου.Τιποτε δεν σε σωνει,οπως μου ειπε στελεχος του κομματος σου.Γιατι,ειναι αγαπητος στην Κοινοβουλευτικη Ομαδα της Ν.Δ,και ειχε και δικαιο.Καταλαβες τι πας να κανεις.Θα φερεις εκλογες.Και εσυ...εξω,αληθεια τι δουλεια θα κανεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.