3.6.09

Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος

Το βράδυ της Τετάρτης, στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ συνεδρίασε η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος. Χαρακτηριστικό της συνεδρίασης ήταν μαζική συμμετοχή των στελεχών του κινήματος 4 μέρες πριν την μεγάλη νίκη! Σκοπός αυτής, η καλύτερη οργάνωση της πολιτικής ομιλίας του Χάρη Καστανίδη την Παρασκευή στην Κομοτηνή και η ενημέρωση των εκλογικών αντιπροσώπων για την ημέρα της εκλογικής διαδικασίας. 70 και πλέον άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της τελευταίας συνεδρίασης δείχνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ ενωμένο βαδίζει προς την μεγάλη πρώτη νίκη, καθώς έπονται κι άλλες μέχρι την επόμενη χρονιά.

Βέβαια μέσα σ’ αυτήν την γιορτή, παρουσιάστηκαν ξαφνικά και έπειτα από πολλά χρόνια διάφοροι, που είδαν φως και μπήκαν. Άνθρωποι που όταν είχαν αξίωμα και ήταν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ήταν κοντά στο κίνημα. Όταν έχασαν την εξουσία, έγιναν οι μεγαλύτεροι υβριστές του κόμματος. Άνθρωποι που δεν στήριξαν τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του 2006!!! Άνθρωποι που στα δύσκολα χρόνια του 1989 – 1990 σφύριζαν αδιάφορα, στηρίζοντας την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Δημήτρη Κολλάτου, με αποτέλεσμα να χάσει την βουλευτική έδρα το ΠΑΣΟΚ και ο Μητσοτάκης να γίνει πρωθυπουργός. Άνθρωποι που τώρα στα εύκολα και 4 μέρες πριν τις εκλογές κάνουν ξανά την εμφάνιση τους. Μυρίστηκαν εξουσία και τρέχουν πρώτοι.
Κατακαημένο ΠΑΣΟΚ τι σου έμελλε να πάθεις!

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/6/09 16:13

    Μήπως έλετε να πείτε οι δολοφόνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/6/09 16:19

    Μήπως θέλατε να πείτε: Οι δολοφόνοι επιστρέφουν πάντα στον τόπο του εγκλήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΡΙΝΑ4/6/09 16:26

    Kι ο Παυλάκης θάλασσα.Καλά που δεν σας βλέπει ο κόσμος.Δυο τρεις σώζουν το τοπικό ΠΑΣΟΚ. Γιαυτό μόνο το ψηφίζουμε. Πεταλωτής, Γιαννακίδης (όταν είναι ΠΑΣΟΚ)και μερικά άλλα νέα παιδιά.Αλλοιώς ούτε θα πλησιάζαμε.Διώξτε τα βαρίδια επιτέλους. ΄Ολα κύριοι.΄Οχι μόνο της φωτογραφίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/6/09 16:52

    H Βουγιουκλάκη - περπατούρα - η Μανωλιά ντε πού είναι? Πατάει καθόλου? Μάζεψε τους κολλητούς της και τους είπε ότι μπορεί να γίνει δήμαρχος, μπορεί βουλευτής ξανά κ.α. Εμάς μας ρωτάει αν την θέλουμε το τσίρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΜΟΥ,
    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα τέτοια έχω και δεν αναφέρομαι και περιορίζομαι να λέω ότι δεν θα ψηφίσω τα δύο κόμματα που μας δυναστεύουν.
    Ξέρεις τι είναι, σε Οργανισμό με 2.000 εργαζόμενους, να συσκέπτονται ξαφνικά και εν κρυπτώ 5 αλητήριοι, να φτιάχνουν και να μοιράζονται τα πρασινοαξιώματα και να βγαίνουν στους διαδρόμους με το "σκάσε εσύ - εδώ μέσα εγώ είμαι η ΠΑΣΚΕ και το ΠΑΣΟΚ"???
    Αποφεύγω κάποιες κινήσεις που τους αξίζουν, γιατί κρίνω ότι το πρώτιστο είναι να εκδιωχθεί η σάπια διακυβέρνηση ΝΔ.
    Σε συγχαίρω για τη στάση σου και χαίρομαι που συνεργαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.