3.6.09

Ούτε θαύμα σώζει τον Καραμανλή! Οι μυστικές μετρήσεις δείχνουν διαφορά από 4,2% έως 5,5%

Μαύρα μαντάτα έρχονται στην Ρηγίλλης και στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τις τελευταίες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που έχουν στα χέρια τους οι επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ! Παρά την αύξηση της συσπείρωσης των τελευταίων ημερών που παρατηρήθηκε στο κυβερνών κόμμα, τα τελευταία γεγονότα με το σκάνδαλο της Siemens και σε συνδυασμό με τις τελευταίες «αποδράσεις» και συλλήψεις συγγενικών προσώπων των κατηγορουμένων, άρχισε να γυρίζει μπούμερανγκ στους απογοητευμένους οπαδούς της ΝΔ.
Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πηγές που έχει το blog μας, η διαφορά στις χθεσινοβραδινές μετρήσεις, που είχαν στα χέρια τους οι επιτελείς και των δύο μεγάλων κομμάτων, ξεκινούσε από 4,2% έως 5,5%!!! Δύσκολες εποχές έρχονται για τη ΝΔ…

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/6/09 23:30

    θυμαμαι,προ των εκλογων του 1981, την συνενευξη του Ανδρεα Παπανδρεου....Η σημερινη συνεντευση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ στον Χατζηνικολαου,ηταν σαν του ΠΑΤΕΡΑ του! ειναι ο αυριανος Πρωθυπουργος!
    Στις Ευρωεκλογες η διαφορα του ΠΑΣΟΚ θα ειναι μεγαλυτερη των 6,00 μοναδων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.