24.6.09

Φωτομοντάζ, το αγαπημένο σπορ του Ευριπίδη Στυλιανίδη


Αν νομίζετε ότι ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδης Στυλιανίδης ασχολείται για πρώτη φορά με το PhotoShop και το φωτομοντάζ των φωτογραφιών του, κάνετε μεγάλο λάθος! Πριν από δύο χρόνια και κατά την προεκλογική περίοδο του 2007, το φυλλάδιο του είχε υποστεί την ανάλογη αλλοίωση από τους συνεργάτες του για να τον εμφανίσουν «κολλητό» με τον πρωθυπουργό. Στο πίσω μέρος του εντύπου εμφανίζεται ο βουλευτής Ροδόπης «αγκαζέ» με τον Κώστα Καραμανλή να γελάνε και να ατενίζουν…το μέλλον με αισιοδοξία!
Αν προσέξει κανείς καλύτερα την φωτογραφία θα διαπιστώσει ότι αυτή είναι προϊόν φωτομοντάζ, αφού το χέρι που πιάνει τον Ευριπίδη Στυλιανίδη είναι σαφέστατα γυναικείο και φυσικά δεν έχει σχέση με χέρι του Καραμανλή!!!! (κάντε κλικ στην φωτογραφία για να δείτε καλύτερα).

Διαβάστε σχετικά:

6 σχόλια:

  1. Η πιο σοβαρή απόδειξη θα είναι να βρεθεί η φωτογραφία του Κώστα Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/6/09 21:16

    ο νέος διευθυντής του εργοστασίου της ΔΕΗ ετοιμάζει απολύσεις εργολαβικών για να φέρει ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ γιατι ΣΙΩΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το πρόγραμμα μασκαρέματος PhotoShop ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αλλοίωσε τα πολιτικά χαρακτηριστικά αρκετών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και έγιναν οι καλύτεροι υποστηρικτές του.
    Γιατί τότε να μην το χρησιμοποιήσει και για τον εαυτό του;
    barie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνετε λάθος το χέρι είναι του κ. Γιαννακίδη ή του κ. Κατσιμίγα.
    blat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σας αντιγράψαμε λιγάκι αλλά το φωτομοντάζ παραήταν ωραίο για να αγνοηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.