27.6.09

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού γνωρίζει ότι έστειλε δελτίο τύπου;;;

Συνεχίζει τα απίστευτα καμώματα του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Μετά την συνάντηση που είχε στις 26 Ιουνίου με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία αφορούσε τις πρωτοβουλίες του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών στο θέμα του ΟΣΕ, το γραφείο τύπου του ΥΜΕ, σύμφωνα με το πρώτο screen shot, έστειλε τις δηλώσεις του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο σύνολο σχεδόν του περιφερειακού τύπου της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Μόνο που όταν ανοίγεις το αρχείο διαβάζεις επάνω αριστερά, δείτε το δεύτερο screen shot, ότι αυτό έρχεται από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού. Δηλαδή από τον Γιάννη Ανδριανό! Μάλλον φούμαρα κι αυτό με μεταξωτές κορδέλες, μετά τις φωτογραφίες με το photoshop. Ήθελε να πουλήσει μούρη στους επαρχιώτες δημοσιογράφους, θέλοντας να πιστέψουν ότι το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού στέλνει δελτίο τύπου για την αφεντιά του! Α ρε Ευριπίδη πρωτευουσιάνε…

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΕΣ Υπουργοί και βουλευτές!!!!!!!!

    Στοιχεία για 12 πολιτικούς και …153 βουλευτές (!!!). Πολύ βαρύ για την Ελληνική Κοινωνία, ΟΙ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΕΣ Υπουργοί και βουλευτές.
    Στοιχεία για «πληρωμές» σε 12 πολιτικούς των δυο μεγάλων κομμάτων, οι οποίοι άσκησαν υπουργικά καθήκοντα, καθώς επίσης για δώρα, εκπτώσεις και χορηγίες (λεμονοστύφτες, κουζίνες, ψυγεία, υπολογιστές) που είχαν γίνει από τη Siemens σε 153 βουλευτές από το 1997 ως το 2007 απειλεί ότι έχει στην διάθεσή του ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» και της «Ελευθεροτυπίας» της Κυριακής. Όπως ακούγεται από τους εν’ ενεργεία υπουργούς ,οι δυο είναι πρώην της ΝΔ και οι επτά από του ΠΑΣΟΚ.
    Όλα καλά! βγαίνει ο Χριστοφοράκος και λέει τους βουλευτές και τους υπουργούς που τα έπαιρναν, στη συνέχεια πώς θα πάει και πώς θα εξελιχθεί το πολιτικό σύστημα; πώς θα μπορέσουν να εμφανιστούν, στο επίπεδο των στελεχών οι υγιείς δυνάμεις , από τη στιγμή που το πολιτικό σύστημα έχει στεγανά;
    Βέβαια οι ζημιές έχουν ήδη γίνει, και είναι και πολλές. Πρέπει όμως να γίνουν όλα γνωστά για να ξέρει ο κόσμος τι παίζεται και να μην την πατάει συνέχεια με τους “τίμιους” της ΝΔ που “επανιδρύουν το κράτος” και τους “τίμιους” του ΠΑΣΟΚ που φέρνουν την πολυπόθητη “αλλαγή”…
    Εκτός από το αυτονόητο ότι η αποχή αποτελεί κατ΄ αρχήν καταδίκη του πολιτικού συστήματος , πολλά είναι τα συμπεράσματα που εξάγονται από το αποτέλεσμα των εκλογών.
    Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens βάρυναν περισσότερο στην απόφαση των ψηφοφόρων του ΠαΣοΚ να απέχουν από τις Ευρωεκλογές από ότι στους ψηφοφόρους της ΝΔ (21,3% έναντι 12,1% για τους ψηφοφόρους της ΝΔ), σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρίας δημοσκοπήσεων Κάπα Research για λογαριασμό του ειδησεογραφικού portal in.gr που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις 19-6-2009.
    Εάν μιλήσει ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ θα καταρρεύσει, ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, ας μην γελιόμαστε, ας μην στρουθοκαμηλ.ίζουμε, η χώρα θα εισέλθει σε νέες πολιτικές περιπέτειες, χειρότερες του 1967. Τότε η απειλή ήταν τα όπλα, οι Αμερικάνοι με τους Έλληνες ανεγκέφαλους αξιωματικούς, σήμερα η απειλή είναι η οικονομία με τους Αμερικάνους με την ΕΕ, παραμονεύουν, τα συμφέροντα τους είναι στη Μέση Ανατολή!!!!!!
    Το πολιτικό αισθητήριο του λαού με την αποχή στις ευρωεκλογές έδειξε το δρόμο, ο λαός απαιτεί την κάθαρση. Το ποσοστό της αποχής καταγράφηκε σε 47.39%, το ΠΑΣΟΚ έλαβε 36.65% και η ΝΔ 32.29%.( Στις πρόσφατες Ευρωεκλογές, συμμετείχαν 2.095.000 λιγότεροι πολίτες από ότι το 2004 ).
    Αναδείχθηκε «πρώτο ΚΟΜΜΑ η ΑΠΟΧΗ». Το ποσοστό της αποχής είναι σχεδόν ίδιο με το ποσοστό των ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!!!!!!!
    Τι μέλλει γενέσθαι; Η ΝΔ προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, η τακτική της Δεξιάς είναι γνωστή και μη εξαιρετέα από ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους. Αλλά το ΠΑΣΟΚ;
    Η ηγεσία του κινήματος έχει υποχρέωση έναντι του Ελληνικού Λαού, να υποχρεώσει να παραιτηθούν οι ΠΑΣΟΚΟΙ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    Και αν δεν παραιτηθούν να τους εκδιώξει η πολιτική ηγεσία, όσο είναι καιρός κ. Παπανδρέου.
    Penche

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.