23.6.09

Τα παλικάρια της φακής!

Τις τελευταίες ημέρες ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών έκανε κι αυτός το ξεκίνημα του στο διαδίκτυο. Δεν γίνεται κι αλλιώς, καθώς και μόνο ο τίτλος του χαρτοφυλακίου του το επιβάλλει!
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης πάντως, μπορεί από κοντά μέχρι πρότινος να διατηρούσε το πλεονέκτημα της επαφής και «αξιοπιστίας» με τους πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας, γιατί τώρα το έχει απολέσει, όμως το ίδιο δεν συμβαίνει και στο ίντερνετ. Δείτε για παράδειγμα μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Flickr, στην οποία παρουσιάζεται με ομοϊδεάτες του ΔΑΠίτες εκείνης της εποχής, να εφορμούν και να γράφουν συνθήματα στους τοίχους του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!
Αν προσέξετε καλά, κάνοντας ένα απλό ζουμ στη φωτογραφία, θα συμπεραίνετε πολύ απλά ότι πρόκειται για ένα κολάζ στο photoshop, καθώς η παρέα των ΔΑΠιτών έχει προστεθεί εκ των υστέρων. Στην συγκεκριμένη παρέα, για την ιστορία, πρώτος από δεξιά είναι ο Μανώλης Κοττάκης! Τα παλικάρια της φακής, μέσω κολάζ στο ίντερνετ, πρώτα στον αγώνα…
Στο δε λογαριασμό του στο YouTube, καλό είναι η διαδικτυακή του ομάδα, να κοιτάει και λίγο τα ορθογραφικά λάθη. Όχι ότι κάνουνε ρεζίλι τον υπουργό, ρεζίλι είναι από μόνος του!...
UPDATE: Η διαδικτυακή ομάδα του Ευριπίδη Στυλιανίδη κατέβασε το βίντεο με το ορθογραφικό λάθος. Το βίντεο το ανέβασε ξανά στο YouTube και αυτή την φορά ξέχασε το γράμμα ι!... ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ γράφετε μάγκες!

4 σχόλια:

  1. Είπαν της γριάς να χέσει κι αυτή...
    Έτσι και με τους πολιτικούς, τους είπαν πως το διαδίκτυο είναι το ελντοράντο της πολιτικής τους καριέρας και ...ξεκωλώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε και το tag δεξιά [Κομοτ"ι"νη]

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/6/09 13:27

    Χαίρομαι όταν βλέπω σωστές επαγγελματικές δουλειές. Σαν σωστός αγωνιστής της ενημέρωσης αφιέρωσες πολλές, ανεκτίμητες ώρες στην αναζήτηση λαθών...Αντί να ασχοληθείς με ουσιαστικά ζητήματα πολιτικής. Έυγε. Τέτοια να βλέπουμε ώστε να μη γίνουν ποτέ πραγματικά πρόβληματα θέμα στην παραπολιτική σκηνή, εξού και θα παραμείνει πάντα παρά- πολιτική και ο κόσμος προτιμά να αδιαφορεί για τα οποιαδήποτε παιχνιδάκια εξουσίας. Έυγε, να ανέβει και άλλο η αποχή. 'Ευγε, να ανέβει και άλλο η Άκρα Δεξία, Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς δεν γνωρίζουμε, ποιός είναι ποιός στη φωτογραφία.
    Εάν είναι κολάζ όπως λες Piazza, τότε μιλάμε για απατεωνιά που είναι και η ουσία της πολιτικής.
    Πρι λίγο δεν ήξερε τι είναι το Blog και σε λίγο χρονικό διάστημα έφτασε στην παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.