12.6.09

Αποσύρετε από την πολιτική … ο γιος του ταχυδρόμου!


Συμφωνία «κυρίων» και «τιμής». Αυτό έδειξε η απόσυρση του Θοδωρή Ρουσόπουλου από την πολιτική. Ο Κώστας Καραμανλής νοιώθοντας υποχρεωμένος από την «βρώμικη δουλειά» που είχε επωμιστεί (και με επιτυχία) ο στενός του συνεργάτης , τόσο στις προεκλογικές περιόδους όσο και με τις συνομιλίες του με τους νταβατζήδες, τον έσωσε … για να «σωθεί» ο ίδιος αργότερα!
Τον έσωσε κλείνοντας πραξικοματικά το Ελληνικό Κοινοβούλιο, παραγράφοντας έτσι όλα τα σκάνδαλα των υπουργών του, προσπαθεί να «σωθεί» απαλλάσσοντας τον εαυτό του απ’ τα βαρίδια στις εκλογικές λίστες! Πάντως τα ερωτήματα παραμένουν: Θα πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιποι Βατοπεδινοί και «σκανδαλιάρηδες» υπουργοί; Γιατί δεν παραιτήθηκε ο Ρουσόπουλος πριν τις Ευρωεκλογές για να «βοηθήσει» έτσι την παράταξη που τον ανέδειξε πολιτικά;
[photo by kraxtis-gr]

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/6/09 20:57

    O GIOS TOY TAXUDROMOY PAEI BATOPEDIO NA BREI TA KALA FILARAKIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/09 21:00

    Σεμνα και ταπεινα θα τον υποδεχθει ο Αρσενιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/6/09 21:19

    Η πληροφορία είναι απολύτως αξιόπιστη και έγκυρη. Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος έβαλε μπροστά τις διαδικασίες για να πουλήσει την περίφημη βίλα στο Καπανδρίτι που τόσα προβλήματα προκάλεσε στον ίδιο και τόση ζημιά προξένησε στη ΝΔ.
    Το κάνει σε μια ένδειξη αυτοκριτικής και σε μια προσπάθεια πολιτικής εξιλέωσης; Αν ναι, μάλλον καθυστερημένα το κάνει.
    Μην ξεχνάμε και ότι η βίλα εμφανίζεται αγορασμένη με δανεικά - υπάρχει κι ένα θέμα πώς θα εξοφληθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ13/6/09 14:06

    ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ (ΑΝ)ΗΘΙΚΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ (ΟΣΟΙ) ΟΙ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ.Ρουσσόπουλος ώφειλε να είχε παραιτηθεί προτού φθάσει, όπως έφθασε, η υπόθεση στην Βουλή. Η μεγάλη Οικογένεια των εκατομμυρίων Ελλήνων πολιτών τον δέχτηκε , απ' αριστερά προερχόμενον, του έδωσε στέγη , τίμιον άρτον και αναγνωρισημότητα. Για ό,τι προσέφερε αποζημιώθηκε, που προσέφερε, δεν του οφείλεται όμως τίποτα. Ο δρόμος της πολιτικής ηθικής αποκατάστασής του είναι μοναχικός και να τον πορευτεί μόνος του. Η Δημοκρατία εγγυάται τις νόμιμες διαδικασίες αποκατάστασης , που μόνον η λαική ετυμηγορία πρέπει να επικυρώσει. Τέλος η δημοκρατικά απαράδεκτη Λίστα του ψηφοδέλτιου της Επικρατείας, όπως το κατάντησαν οι επίγονοι του Κωνσταντίνου Γ.Καραμανλή οι επίγονοι πολιτικοί αρχηγοί. Τέλος για τους διαρρήκτες της λαικής βούλησης, απο ΄όποια πολιτική παράταξη κι αν προέρχονται , που μπάινουν στο Ναό ιδιοποιούμενοι τα όσια και τα ιερά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.