9.6.09

«Φουστρίτσες»

Διαβάστε εδώ τι κάνουν τα γαλαζο-φουστράκια σε μια δασκάλα που προσπαθεί να μορφώσει τον κόσμο! Η δασκάλα λοιπόν, διώκεται επειδή ενσωμάτωσε τα παιδιά των μεταναστών στη ζωή του σχολείου.
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Την Τρίτη 16 Ιουνίου 2009 στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών δικάζεται μια φωτεινή δασκάλα, η Στέλλα Πρωτονοταρίου, πρώην διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου, για δράσεις του σχολείου που είχε συναποφασίσει με τον σύλλογο διδασκόντων και που σύμφωνα με τον Συνήγορο του Πολίτη είχαν ως αποτέλεσμα «την πραγμάτωση σε σημαντικό βαθμό μιας ατμόσφαιρας αλληλοσεβασμού και συνεργασίας ανάμεσα στα μέλη της σχολικής κοινότητας, το οποίο αποτελεί ζητούμενο στο πλαίσιο λειτουργίας των σχολικών μονάδων και της επιδίωξης του παιδαγωγικού ιδεώδους».
Α, ρε Γιώργο - ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ κάνεις κυβέρνηση και τους αφήσεις στην απ' έξω! Κι αν δεν έχει χώρο ο Κορυδαλλός, ν’ αφήσεις Πασαρήδες και Παλιοκώστες έξω, για να χωρέσουν αυτοί!!! Για να ξανακάνεις κυβέρνηση και δεύτερη φορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.