9.6.09

Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν να πετύχουμε το στόχο μας!

Ως ΠΑΣΟΚ προσπαθήσαμε στις ευρωεκλογές να ενισχύσουμε την προοδευτική εκπροσώπηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και να δημιουργήσουμε μέσω του εκλογικού αποτελέσματος τις προϋποθέσεις για τη νέα πορεία που έχει ανάγκη η χώρα μας.
Το αποτέλεσμα των εκλογών αποδεικνύει πως η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, με καθαρό τρόπο, εμπιστεύθηκε το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, εναποθέτοντας στο Κίνημα μας την ελπίδα της για ένα νέο αύριο, για την Ελλάδα που θέλουμε και που αξίζουμε.
Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που με τη ψήφο τους, στο Νομό Ροδόπης, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, μας έδωσαν αυτή τη μεγάλη νίκη, αλλά και σε όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους μας, που δούλεψαν εθελοντικά για να πετύχουμε το στόχο μας.
Καλούμε τους πολίτες της Ροδόπης να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την κοινή μας προσπάθεια, που συνεχίζεται με την ίδια συνέπεια, για να φέρουμε πολύ πιο κοντά την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας και την αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου, για την Ελλάδα της ανάπτυξης, της ασφάλειας, της κοινωνικής προστασίας και της ευημερίας.
Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης ΠΑΣΟΚ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/6/09 17:56

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ

    ΡΕΕΕΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ.

    ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΠΑΘΑΤΕ. ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΤΕ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΤΕ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΗΝΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΑΤΜΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ.

    1000000 ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥ. ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ.

    ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ……. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΚΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ 5 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΟΛΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΜΜΕ ΕΞΙΤΠΟΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Η ΝΔ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΤΟ ΛΑΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΑΠΟ 3% ΣΕ 7,2%.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ 4% ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΒΑΛΕ ΚΑΙ 3% ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΤΟΤΕ ΤΕΡΜΑ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ.
    ΕΧΑΣΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ .
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ . ΤΗΝ ΑΝΑΓΩΓΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2004 ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 9% ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2007. ΚΛΑΜΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΚΛΑΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΛΛΑ Η ΝΔ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ. ΧΑΛΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ.

    ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΠΑΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ. ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.