27.5.09

Κονσέρβα ο Καραμάν – Αλής στο MEGA!

Μετά τον καθημερινό πρωινό καφέ τους Πρετεντέρης και Καραμανλής αποφάσισαν να τα πούνε και μπροστά στο γυαλί! Μόνο που η «συνέντευξη» δεν θα είναι ζωντανή, καθώς απ’ ότι ενημερωνόμαστε, αυτή θα μαγνητοσκοπηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου λίγες ώρες πριν παίξει στον αέρα στις 8.45 το βράδυ και θα είναι διάρκειας περίπου 45 λεπτών. Σήμερα το βράδυ θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Η «αντικειμενική» δημοσιογραφία, απέναντι στον «καταλληλότερο» πρωθυπουργό…

5 σχόλια:

  1. Ενώ η ΝΔ του Καραμανλή Β” έχει εγκλωβίσει τον Ελληνικό λαό μέσα στα τρίγωνα και τα τετράγωνα και τα πολύγωνα γκέτο της αδικίας, οι ίδιοι κουκουλώνουν τη δική τους αγυρτεία και παραλυσία με την κουκούλα της ασυλίας.
    Και δεν μπορούν, λέει, μέχρι το 2013, να αλλάξουν το καθεστώς της δύσοσμης αυτής δυσνομίας, γιατί δεν τους το επιτρέπει, λέει, το Σύνταγμα.
    Που, όπως φαίνεται, οι ίδιοι, σαν τους φαρισαίους του Ευαγγελίου, περιφρουρούν το δικό τους άδικο και να κλείνουν την πόρτα της δικαιοσύνης για το λαό.
    Για να προσθέτουν πλιάτσικο στο πλιάτσικο. Και, εντεύθεν, πλούτο στον πλούτο. Το δικό τους και του Νεοδημοκρατικού συναφιού τους.
    Και φτώχεια στη φτώχεια του λαού…
    Κι ύστερα «κόπτονται», τάχα, για κράτος δικαίου.
    Και φλυαρούν ανόητα και ανούσια περί δικαιοσύνης.
    Και, με περισσή υποκρισία, παραπλανούν και αποπροσανατολίζουν το λαό.
    Έτσι ώστε να παγιδεύεται ο λαός και να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η ρίζα και η πηγή του κακού είναι- κατά κύριο λόγο- αυτοί οι ίδιοι… Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί της κυβέρνησης της ΝΔ.
    Πράγμα που, αν συνειδητοποιούσε ο Νεοδημοκρατικός λαός, όχι μόνο δεν θα τους χειροκροτούσε και δεν θα τους ζητωκραύγαζε και πολύ περισσότερο δεν θα τους ψήφιζε ποτέ, αλλά θα τους έστελνε «εδώ και τώρα» στον αγύριστο, με γιουχαΐσματα και «βρεγμένη σανίδα»…
    Penche

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι άνθρωποι των λαϊκών τάξεων βρίσκονται σε αντιδικία με το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο.
    Όπου οι «χρυσές χειροπέδες» φαίνονται, σύμφωνα με πάμπολλα παραδείγματα, να υπαγορεύουν αποφάσεις που αλληθωρίζουν προς τα συμφέροντα των γαλαζοαίματων του κοινωνικού Libro d’ oro…
    Και βέβαια πίσω κι απ’ τις «χρυσές χειροπέδες» βρίσκεται η πολιτικάντικη ιδιοτέλεια και αγυρτεία των υπουργών και βουλευτών της ΝΔ.
    Οι οποίοι έχουν συνδέσει σκανδαλωδώς την προνομιακή «νεοδημοκρατική πολιτική ιδιοτέλεια» με την πρόοδο του Ελληνικού λαού.
    Που σημαίνει ότι κάθε φορά οι νεοδημοκράτες υπουργοί, που υπεξαιρούν το μεροκάματο των εργαζομένων, προς ίδιο όφελος το υπολογίζουν ως «αύξηση των μισθών τους», οι δε βουλευτές, παίρνουν το ανάλογο ποσοστό…
    Και βέβαια την κορυφή του «τριγώνου της αδικίας» αποτελεί το ερεβώδες χάος της άδικης νομιμότητας, με βάση την οποία καλούνται να αποφασίζουν κάθε φορά οι Νεοδημοκράτες πολιτικοί για να απαλλαχθούν από το βάρος των ανομημάτων τους.
    Που τους εξαναγκάζει, συχνά, να παίρνουν, όπως φαίνεται, υπό το κράτος
    α-συνειδησιακών συγκρούσεων, άδικες αποφάσεις.
    Και βέβαια πίσω απ’ την άδικη νομιμότητα και πάλι βρίσκονται οι άδικοι Νεοδημοκράτες πολιτικοί.

    Penche

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγυρτεία

    Η παροχολογία σε προεκλογική περίοδο δεν είναι καινούργιο φρούτο. Είναι παλιό όσο και η πολιτική, μόνο που άλλοι είναι σχετικά προσεκτικοί και άλλοι, όπως τώρα η Ν.Δ., είναι «πάρτε κόσμε» και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Συνήθως η παροχολογία βαφτίζεται υλοποίηση των υποσχέσεων, μόνο που αυτή η υλοποίηση γίνεται με νέες υποσχέσεις.

    Επί της ουσίας η παροχολογία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία πολιτική αγυρτεία, καθώς στόχο έχει να ξεγελάσει τους πολίτες, να τους δώσει ψίχουλα, για να κερδίσει η εκάστοτε κυβέρνηση -εν προκειμένω η Ν.Δ.- την ψήφο του πολίτη, όπως τον Σεπτέμβριο του 2007. Στο μεταξύ, όμως, τους έχει πάρει το ψωμί...
    Penche

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/5/09 19:50

    ΔΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΟ 74.

    ΜΕ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
    ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ
    ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ
    ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ
    ΕΞΩ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΟΚ
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
    ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤ
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΤ
    ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ
    ΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ

    ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ
    ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΟΚΙΚΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΤ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΑ
    ΤΑ ΠΑΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
    ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΙΚΗ ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΕΧΡΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΣΟΚΖΗΜΕΝΣ
    ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΩΧΡΙΑ Η ΝΔ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

    Α ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΚΑΝΕΣ 3000000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ. ΕΥΓΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΓΚΑ ΚΕ ΜΠΕ ΚΑΙ Η ΣΤΑΖΙ. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ. ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/5/09 22:07

    ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ? ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΤΕ ? ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ? ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΚΑΡΑ-ΤΖΑΦΕΡ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.