27.5.09

Δείτε live την διακαναλική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου

Δείτε σήμερα στις 3 το μεσημέρι, την συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε περισσότερους από 50 δημοσιογράφους, που θα εκπροσωπούν όλα τα κεντρικά Αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης.
Η συνέντευξη είναι γνωστή ως «διακαναλική» αφού προβλέπεται να μεταδοθεί από όλους τους ενημερωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, σύμφωνα με τις αποφάσεις της διακομματικής επιτροπής και θεωρείται σημαντικός σταθμός σε κάθε προεκλογική περίοδο. Δείτε live, εδώ...
Αν δεν βλέπετε εικόνα, κατεβάστε τη τελευταία version του adobe flash player

3 σχόλια:

  1. Ομάδα PIAZZA DEL POPOLO27/5/09 18:43

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ενόψει των Ευρωεκλογών, στο Ζάππειο Μέγαρο, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το PIAZZA DEL POPOLO. Ο Γ. Παπανδρέου διαχώρισε τη θέση του από τα πάσης φύσεως συμφέροντα τα οποία, όπως υποστήριξε, υπηρετεί η κυβέρνηση.

    Με τη φράση «εγώ δεν χρωστάω σε κανέναν», ο Γ. Παπανδρέου διαχώρισε τη θέση του ίδιου και του κόμματός του από τα πάσης φύσεως συμφέροντα, τα οποία -όπως τόνισε- υπηρετεί η κυβέρνηση.

    Στη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης διαχώρισε τους οπαδούς της ΝΔ από τη «βαρβαρότητα» της κυβερνητικής πολιτικής, λέγοντας ότι και εκείνοι περίμεναν πολλά από τη ΝΔ, αλλά διαψεύσθηκαν. Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή στην κάλπη, για «φτάνει πια» στην κυβέρνηση.

    «Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», τόνισε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι με τη συμμετοχή «παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας».

    Ο κ.Παπανδρέου χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές δημοψήφισμα, καθώς όπως τόνισε θα δώσουν το μήνυμα ότι υπάρχει ελπίδα.

    Στο ερώτημα γιατί Παπανδρέου και όχι Καραμανλής στις ευρωεκλογές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι εκφράζει πρόγραμμα στόχους, μια διαφορετική Ελλάδα, ένα κράτος δικαίου, ένα κίνημα που λέει τέλος στην ανομία, στην σπατάλη, τη διαφθορά, την αδιαφάνεια και την πελατειακή λογική.

    «Εγώ είμαι αποφασισμένος για αυτά που υπόσχομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
    Ομάδα PIAZZA DEL POPOLO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/09 19:49

    ΔΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΤΟ 74.

    ΜΕ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
    ΜΕ ΜΟΥΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ
    ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ
    ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ
    ΕΞΩ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΟΚ
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ
    ΜΕΣΑ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤ
    ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΤ
    ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ
    ΝΑΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

    ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ

    ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ
    ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΟΚΙΚΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΑΤ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕΑ
    ΤΑ ΠΑΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ
    ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΙΚΗ ΚΛΕΨΙΑ ΑΠΟ ΠΑΜΠΕΡΣ ΜΕΧΡΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΣΟΚΖΗΜΕΝΣ
    ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΞΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΩΧΡΙΑ Η ΝΔ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

    Α ΡΕ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΚΑΝΕΣ 3000000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ. ΕΥΓΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΓΚΑ ΚΕ ΜΠΕ ΚΑΙ Η ΣΤΑΖΙ. ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΕΛΛΟΓΙΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Los Decamisados28/5/09 03:20

    ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑ.ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΄Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΜΩΣ Ο θΕΣΜΟΣ) ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ? ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΓΚΑΡΑΝΤΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Ο ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ? ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.