13.5.09

Το δωράκι της ΕΡΓΟΣΕ … στον Χρόνο!

Μετά τον διορισμό του αντινομάρχη Κώστα Κατσιμίγα στο ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ από τον υπουργό Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη, υπήρξε όπως ήταν αναμενόμενο μια αναταραχή στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, καθώς ο ίδιος ήταν και μέλος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΕ Ροδόπης του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών. Κι ενώ το τοπικό ΠΑΣΟΚ στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και διέγραψε τον Κώστα Κατσιμίγα από μέλος της συγκεκριμένης επιτροπής, ξεκίνησε μέσα στους κόλπους της τοπικής ΝΔ μια γκρίνια καθώς δεν προτιμήθηκε κάποιο στέλεχος της.
Μέσα σ’ αυτήν την γενικευμένη αναταραχή υπήρχε η εφημερίδα «ο Χρόνος», η οποία στήριξε τις επιλογές του Ευριπίδη Στυλιανίδη, ενώ παράλληλα αντίκρουσε όλα τα παραπολιτικά σχόλια των τοπικών εφημερίδων και blogs. Όπως ήταν φυσικό, σύντομα είδε τους καρπούς αυτής της συμπαράστασης να ανθίζουν!
Στο φύλλο της εφημερίδας την Τρίτη 12 Μαΐου, υπάρχουν δύο ολοσέλιδες (!!!) προκηρύξεις της ΕΡΓΟΣΕ!!! Παραμονές εκλογών η κρατική διαφήμιση κάνει παρέλαση… Εύγε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.