7.5.09

Στο ύψος των περιστάσεων η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

Ένα από τα θέματα που απασχόλησε το τοπικό ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ημέρες, ήταν η τοποθέτηση του αντινομάρχη Κώστα Κατσιμίγα, ο οποίος εκλέγεται με τον συνδυασμό που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ στη Νομαρχία Ροδόπης, στο νέο ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ έπειτα από πρόταση που δέχθηκε από τον υπουργό Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη. Εκτός των άλλων, ο αντινομάρχης συμμετείχε την ίδια χρονική περίοδο και στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, σύμφωνα με την εγκύκλιο του κόμματος, καθώς κάθε νομαρχιακός σύμβουλος έχει δικαίωμα να είναι σ’ αυτήν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην χθεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής αποφασίστηκε ομόφωνα, ο Κώστας Κατσιμίγας να μην συμμετέχει ξανά σ’ αυτήν, καθώς οι γνώμες των μελών της Νομαρχιακής που ακουστήκανε δεν παρεκκλίνανε πολύ και όλοι συμφωνήσανε ότι μετά από μια τέτοια πολιτική πράξη, όπως χαρακτηρίστηκε, ο αντινομάρχης να μην έχει θέση στην επιτροπή. Οι τοποθετήσεις που έγιναν στην συνεδρίαση είχαν να κάνουν με το πολιτικό θέμα που προέκυψε, καθώς και με τον τρόπο που θα το χειριστούν τα τοπικά στελέχη του κόμματος. Επίσης πολύ λόγος έγινε και για την συνέντευξη που έδωσε ο Κώστας Κατσιμίγας σε τοπικό ραδιόφωνο, στην οποία ο αντινομάρχης τόνισε ότι ο Νομάρχης Ροδόπης Άρης Γιαννακίδης ήταν ενήμερος από την πρώτη στιγμή για τις κινήσεις του!
Η είδηση της απομάκρυνσης του Κώστα Κατσιμίγα από την συγκεκριμένη επιτροπή, έγινε γνωστή στον ίδιο χθες το βράδυ από τον Γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Παύλο Δαμιανίδη. Να σημειωθεί πάντως ότι όσα μέλη παραβρέθηκαν στην χθεσινή συνεδρίαση, εγκωμίασαν από την μεριά τους τα όσα έχει προσφέρει στην τοπική μας κοινωνία ο αντινομάρχης, ανέφεραν όμως ότι το θέμα είναι πολιτικό!
Διαβάστε σχετικά:

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/5/09 13:57

    Ο Κώστας Κατσιμίγας ο Κεραυνοβόλος έρωτας και τα διαζύγια με το ΣΥΝ και με το ΠΑΣΟΚ.

    Στα πιο πορδιστά -ηχηρά πολιτικά διαζύγια συγκαταλέγεται σίγουρα αυτό του Κατσιμίγα και του ΠΑΣΟΚ. Ο Κώστας Κατσιμίγας είχε ήδη πίσω του ένα πολιτικό γάμο με τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ο οποίος έληξε «κοινή συνεναίσει», χωρίς μεγάλες περιπέτειες. Σχεδόν αυτό το διαζύγιο πέρασε απαρατήρητο στη κοινή γνώμη. Και έτσι ανώδυνα γλύτωσε ο ΣΥΝ από τον Κώστα Κατσιμίγα.
    Ο «κεραυνοβόλος» έρωτάς του με το ΠΑΣΟΚ, με προξενητάδες τον βουλευτή κ. Πεταλωτή και τον Νομάρχη κ. Γιαννακίδη τον έφερε στην εξουσία και μάλιστα στη θέση του Αντινομάρχη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ροδόπης. Η προσφορά του σύμφωνα με τις «γνώσεις» που ο ίδιος διαφημίζε τα δυόμιση χρόνια της θητείας του ήταν μηδενική και άνευ ουσίας (μυαλό και γνώσεις εμβέλειας όρνιθας, διασταύρωσης των ορνιθοτροφείων Ροδίτη και Καρυδιάς) και ζημιογόνα στον τόπο και στο ΠΑΣΟΚ. Η παραφιλολογία του και οι καθημερινές αμπελοσοφίες του ο λαός της Ροδόπης τις αντιμετώπιζε με χιούμορ, άσχετα το τι πίστευε ο ίδιος.
    Η κότα όταν πίνει νερό έχει στραμένο το βλέμμα στο θεό, όπως λέει και η παροιμία.
    Το βλέμμα του Κώστα Κατσιμίγα ήταν στη ΝΔ και στον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Εκμεταλλεύθηκε την «από την πίσω πόρτα είσοδό του» στο ΠΑΣΟΚ και χαφιεδίζοντας πρόσωπα και γεγονότα των εσωτερικών διαδικασιών της κομματικής οργάνωσης στον Ευριπίδη Στυλιανίδη έλαβε ως αμοιβή τα 30 αργύρια της προδοσίας. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τον διόρισε (δοτός) ως μέλλος στο ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ ως αρραβώνα (δοκιμή) των επαίσχυντων υπηρεσιών του. Η πραγματική αμοιβή του όμως είναι η υποψηφιότητά του ως Δημάρχου στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του 2010 υποστηριζόμενος από τη ΝΔ. Να το θυμάσθαι Κομοτηναίοι.
    Είναι η συμφωνία που έγινε μεταξύ Στυλιανίδη και Κατσιμίγα το 2006. Αυτός ο πολιτικός έρωτας είναι διαρκείας και αντέχει στο χρόνο!!!!! Ως πότε όμως;
    Ο Κώστας Κατσιμίγας συνελήφθει «κλέπτων πολιτικούς οπώρας» με τα σώβρακα στη καριόλα (κρεββάτι) αγκαλιά με τη ΝΔ. Πάτησε το στεφάνι του γάμου που είχε συνάψει με το ΠΑΣΟΚ. Τοις πάσι είναι γνωστό ότι οι κατά φαντασία ζιγκολό της πολιτικής είναι αποδιοπομπαίοι τράγοι και η «αμοιβή τους» είναι να «αποδημήσουν» στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ταπεινωμένοι και ξεφτιλισμένοι στη συνείδηση του συνόλου της κοινωνίας της Ροδόπης.
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΧΘΕΣΙΝΟ-ΒΡΑΔΥΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΔΙΑΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΠΕΜΦΘΗΚΕ (ΚΟΙΝΩΣ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ), ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ, ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ.
    Τον Κατσιμίγα αν του έχουν απομείνει ίχνη συνείδησης και ηθικής πρέπει να παραιτηθεί από μέλλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου και από το αξίωμα του Αντινομάρχη, γιατί:
    1) Πριν του αφαιρέσει το Αντινομαρχιλίκη ο Νομάρχης κ. Γιαννακίδης, άσχετα από τις ευθύνες που βαρύνουν για την πολιτική συμπεριφορά του Κατσιμίγα, αυτόν τον ίδιο (τον Νομάρχη) και τον βουλευτή κ. Πεταλωτή.
    2) Γιατί ο Κατσιμίγας είναι σε θέση να το παίξει και Αριστοτέλης Παυλίδης, να έχει αντίγραφα της δήθεν παραίτησής του σε όλα τα σακάκια του να της επιδεικνύει σε γνωστούς και αγνώστους, και να ισχυρίζεται:
    Να η παραίτησή μου, την υπέβαλα δεν γίνεται αποδεκτή από τον Νομάρχη, γιατί με έχει ανάγκη, μου είπε ότι ακόμη μπορώ να προσφέρω πολλά ΤΙΠΟΤΑ!!!
    3) Ελεύθερος και ωραίος να συμμετάσχει στο προσεχές προεκλογικό κομματικό συνέδριο της ΝΔ, για να προτάξει τη κατασκευή της Εγνατίας Σιδηροδρομικής Γραμμής, την σιδηροδρομική γραμμή Δράμας-Καβάλας, τον οδικό άξονα Μυρτίσκης Βουλγαρίας (αυτό το έργο το εξήγγειλε ο Κατσιμίγας πριν ένα χρόνο), το αεροδρόμιο της Κομοτηνής και τόσα άλλα έργα που ανακοίνωνε κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Η επιμονή του και οι γνώσεις του είναι τέτοιες που σίγουρα θα εγκριθεί από την κυβέρνηση και η άγονη γραμμή Μαρώνειας-Ιμβρου-Κωνσταντινούπολης.
    4) Οι Ροδοπαίοι έχουμε υποχρέωση να τον συμπαρασταθούμε στις «άγονες» προσπάθειές του.
    Καλή επιτυχία Κώστα Κατσιμίγα, για τις προσεχείς αποστασίες σου.
    Η πολιτική συμπεριφορά του Κατσιμίγα, μοιάζει με την συμπεριφορά της κιλότας της αείμνηστης Γενοβέφας της οδού Ιπποκράτους που το κρεμούσε σε οποιονδήποτε φ….λό ευκαιρίας, για το χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/5/09 21:09

    Πάλι λάσπη πετάς "ανώνυμε". Είσαι όμως τόσο φαντασιόπληκτος που πιάνεσαι συνεχώς. Για όσους κυκλοφορούν λίγο, ξέρουν πως ένα από τα χοντρά σημεία διαφωνίας Γιαννακίδη - Πεταλωτή είναι τα νταλαβέρια του Νομάρχη με τους δεξιούς. Ο Κατσιμίγας υποστήριζε εξάλλου στις εκλογές Μανωλιά και ολίγον Ευριπίδη και με τον Πεταλώτή σχεδόν δεν μιλιούνται. Αυτά τα ξέρεις βέβαια, αλλά κάνεις πως δεν τα ξέρεις ... Βλάπτεις το ΠΑΣΟΚ με τις λάσπες σου και ... θες και αξιώματα ... ανώνυμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ροδοπίτης9/5/09 14:10

    Είναι άραγε τυχαίο ότι Γιαννακίδης - Δαμιανίδης - Κατσιμίγας έχουν τα γραφεία τους στον ίδιο όροφο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.