24.5.09

Στήθηκε το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Την Κυριακή το πρωί, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στο νομό μας, έστησαν το καλαίσθητο εκλογικό κέντρο του κόμματος στην Πλατεία Ειρήνης ενόψει των Ευρωεκλογών. Είναι κάτι που έγινε ταυτόχρονα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και μ’ αυτό τον τρόπο δείχνει το πόσο οργανωμένα δουλεύει πλέον το ΠΑΣΟΚ και καταφέρνει και συγχρονίζεται!
Στήσιμο εκλογικού κέντρου στην Κομοτηνή
Από σήμερα το απόγευμα λοιπόν μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ σας περιμένουν στο εκλογικό κέντρο του κόμματος για να σας ενημερώσουν για το πρόγραμμα και τις θέσεις του κινήματος, για τις περιοδείες στο νομό Ροδόπης. Παράλληλα απ’ ότι μαθαίνουμε θα διοργανωθεί και ένα event με τους εθελοντές διαδικτύου, ενώ υπάρχει και σκέψη η κεντρική ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Αθήνα να προβληθεί από γιγαντοοθόνη!
Στήσιμο εκλογικού κέντρου στην Κομοτηνή

3 σχόλια:

  1. Από ό,τι βλέπω είναι και λιτό στο σχεδιασμό του χωρίς να προκαλεί με περιττό κόστος και με υλικά ανακυκλώσιμα. Μπράβο λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ka(v)ragioz.24/5/09 17:56

    Ανακυκλωσιμος είναι και o Καραμανλής και η νέα δημοκρατία του με την διαφορά ότι τα παραγόμενα υλικά thw ανακύκλωσης είναι άχρηστα για πέταμα στον Καιάδα.
    Ka(v)ragioz.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sintrofia xairetismata apo to Hrakleio Kritis!
    Kalo agona!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.