24.5.09

Δίνουμε την μάχη για τον πολίτη

Στις 7 Ιουνίου, ψηφίζεις. Αποφασίζεις για πολιτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο. Οι 22 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μαζί τους και η δικιά μας Μουσταφάογλου Σιμπέλ, μιλούν για τις μάχες που έχουμε να δώσουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για τον πολίτη.

3 σχόλια:

  1. Καραμανλής ή χάος είπε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για τον αρχηγό του.
    Είχε δίκαιο ο Ευριπίδης το πρόβλεψε.
    Ιδού το νεοδημοκτατικό χάος της Λάρισσας.
    Penche

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΩΝ25/5/09 22:11

    Να σταματήσει να γυροφέρνει ο Νομάρχης στα χωριά, και να παροτρύνει τους κατ΄επάγγελμα αγρότες να μην πληρώσουν το αντίτιμο της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων. Τόση άγνοια των πραγμάτων έχει ο Γιαννακίδης; Οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες έχουν απαλλαχθεί. Τι παριστάνει ο Νομάρχης τον προστάτη αυτών που δεν είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες δηλ. γιατρούς, εμπόρους αγρότες οι οποίοι πρέπει να καταβάλουν το αντίτιμο; Ποιανών παιχνίδι παίζει ο Νομάρχης στις πλάτες των αγροτών;
    Ίσα-ίσα που συντάσσεται το μητρώο των κατ’ επάγγελμα αγροτών, ο Γιαννακίδης χαλάει τη σούπα. Να βρεί τους φίλους του γιατρούς εμπόρους αγρότες που τον στηρίζουν να τους τα πεί και να ξεσηκωθούν. Εμείς δεν πρόκειται να γίνουμε δεκανίκια των κατά λάθος αγροτών, όπως εμείς οι αγρότες δεν μπορούμε να είμαστε γιατροί έμποροι βιομήχανοι. Να αφήσει η Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ το τσαντίρι στη πλατεία και να πάει στα χωριά να ενημερώσει τους κατ’ επάγγελμα αγρότες.
    Είναι να τον πάρεις με τις πέτρες. Γιατί το διχασμό σπέρνει.
    ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ26/5/09 18:00

    ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΗΛΘΕ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΑΤΕΣ ΑΚΟΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΚΟΙ ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.
    ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΑΛΛΟΝΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.