22.5.09

Σχεδόν 25.000€ κόστισε η κομματική φιέστα του Ευριπίδη Στυλιανίδη για τα εγκαίνια του Μουσείου Καραθεοδωρή…

…έπεται συνέχεια!!! Λαμόγια ξοδεύουν δημόσιο χρήμα
Περίπου 25.000€ και για την ακρίβεια 24.812,80€ κόστισε στον Δήμο Κομοτηνής, δηλαδή σε όλους εμάς, τα εγκαίνια του Μουσείου Καραθεοδωρή στην πόλης μας, η κομματική φιέστα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, που του πρόσφερε πλουσιοπάροχα ο αχυράνθρωπος δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης. Μέσα στα έξοδα που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στις φωτογραφίες, δεν συγκαταλέγονται και άλλα, όπως η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα, οι καταχωρήσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, η διαφήμιση που έγινε. Οπότε καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι το χρηματικό ποσό αυξάνεται κι άλλο!
Απορίας άξιο είναι ότι ο Δήμος Κομοτηνής πληρώνει για την διαμονή των καλεσμένων 6.865€ και για τα αντίστοιχα αεροπορικά τους εισιτήρια 4.925,92€!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Πληρώσαμε ακόμα Κομοτηναίοι και την φύλαξη του μουσικού Μιχάλη Χατζηγιάννη με 3.250€!!! Από ποιον τον προστατεύαμε;;; Τι να πούμε;;; Και για να μην ξεχνιόμαστε για μια ακόμη φορά, μεγάλο μέρος των χρημάτων δόθηκε σε προμηθευτές εκτός Κομοτηνής! Δείτε την λίστα με τα έξοδα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.