14.4.09

Έκαναν τους Κινέζους … στο MEGA

Επικοινωνιακή αντεπίθεση προσπάθησε να κάνει χθες το βράδυ η ΝΔ, παίζοντας με την νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών. Έτσι στο τηλεοπτικό δελτίο του ALTER έκανε την εμφάνιση του ο γιος του ταχυδρόμου, Θόδωρος Ρουσόπουλος και στο MEGA ο ειδήμων του life style, Ευριπίδης Στυλιανίδης, οι οποίοι προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της κυβέρνησης, ενώ παράλληλα τα έριξαν στην αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ πάει στις Ευρωεκλογές με σημαία τα σκάνδαλα! Έλεος, για δες ποιοι μιλάνε.
Το κακό βέβαια προέρχεται από το MEGA, καθώς εκεί στο ALTER η σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Θόδωρο Ρουσόπουλο είναι πολλών ετών και φυσιολογικά θα υπήρχε μια αλληλεγγύη. Στο κανάλι όμως του ΔΟΛ, έκαναν στην κυριολεξία τους … Κινέζους! Κι αυτό γιατί κανείς από τους δημοσιογράφους – σχολιαστές δεν ανέφερε το παραμικρό για το χλιδάτο ταξίδι του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Παρίσι με τα λεφτά των φορολογουμένων πολιτών. Σαν να μην έγινε ποτέ!!! Αντιθέτως σχολίασαν την υπόθεση του Αριστοτέλη Παυλίδη. Και ο Σκανδαλίδης;;; Μια από τα ίδια, δεν ανέφερε το παραμικρό. Και μετά τα ρίχνουμε ή κριτικάρουμε την στάση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Πεταλωτή, στο να μην υπογράψει την ερώτηση των 13 συναδέλφων του για τα πεπραγμένα της ΕΑΣ Ροδόπης.
Το μόνο που μένει τώρα, είναι να βγει σήμερα ο Παυλίδης στο MEGA και να μιλήσει για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Αυτό να δούμε και τίποτα άλλο!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/4/09 03:41

    http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Blog&file=page&op=viewPost&pid=23291#vc

    Ανοιχτή επιστολή Γκαϊφύλλια προς Ευριππίδη Στυλιανίδη

    Τι έχεις πάθει Ευριππίδη; Φίλε Ευριππίδη, νοιώθω μεγάλη πίκρα και απογοήτευση γράφοντας αυτή την επιστολή,πιστεύω όμως πως έχω και δικαίωμα και υποχρέωση να το κάνω αφού, ως αμετανόητος τοπικιστής, όταν μπήκες στην κυβέρνηση έδωσα δύο συνεντεύξεις (ΝΕΤ & ΑΛΦΑ) και μίλησα με τα καλύτερα λόγια για σένα. Το νέο και άφθαρτο πολιτικό. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, έρχονται τα πρωτοσέλιδα να δικαιώσουν τους πολλούς, τους πάρα πολλούς (γνωστούς και αγνώστους), που μου τηλεφωνούσαν λέγοντας:"Πρόσεχε Θανάση. Θα εκτεθείς". Τι γύρευες μωρέ Ευριππίδη, εσύ, ένα φτωχόπαιδο απο την Ξυλαγανή, στη σουίτα του Four Seasons; Αυτά τα ξενοδοχεία είναι σύμβολα παγκόσμια και πελάτες τους είναι όσοι δεν κόπιασαν ποτέ για τον πλούτο που κατέχουν. Ποιος λογικός άνθρωπος που δουλεύει και άρα ξέρει την αξία του χρήματος, θα πλήρωνε περίπου 1,000,000 δρχ. για έναν ύπνο; Ποια είναι τα κενά στη ζωή σου που θέλεις να καλύψεις με τόση χλιδή και μάλιστα πληρωμένη από το Δημόσιο Ταμείο; Το συρτάρι Ευριππίδη είναι ιερό γιατί εκεί καταθέτουν όλοι οι φιλότιμοι εργαζόμενοι (ακόμα και οι άνεργοι) τον οβολό τους. Το συρτάρι είναι αυτό που δοκιμάζει αντοχές και συνειδήσεις. Ρώτησες άραγε, έστω και νοερά, τους απολυμένους του Λαναρά η τους απλήρωτους της ΕΑΣ αν συμφωνούν με τα ακριβά σου γούστα; Αν ρωτούσες εμένα, εγώ δεν θα σου έδινα τον οβολό μου. Βέβαια εσύ έχεις το ατράνταχτο επιχείρημα πως έτσι κάνουν όλοι. Συμφωνώ. Μόνον που από σένα περίμενα μια άλλη συμπεριφορά, που δεν θα είχε καμιά σχέση με τα καμώματα των κακομαθημένων συναδέλφων σου, ούτε με τα αίσχη των προηγούμενων. Κατά την ταπεινή μου γνώμη αυτό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να πληρώσεις εσύ τα έξοδά σου και να πεις παλικαρίσια ένα mea culpa. Θα εκτιμηθεί όσο δε φαντάζεσαι.Φιλικά...Θανάσης Γκαϊφύλλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.