27.4.09

Κώστας Ασκούνης από Κομοτηνή: «Το ΠΑΣΟΚ θα διατάξει τις δυνάμεις του σε όλα τα επίπεδα»

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Κομοτηνή, η δεύτερη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης, παρουσία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος και δημάρχου Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη. Χαρακτηριστικό της δεύτερης αυτής συνεδρίασης η γεμάτη αίθουσα των γραφείων της Νομαρχιακής Επιτροπής, η οποία τελικά αποδείχθηκε μικρή, καθώς το συγκεκριμένο όργανο έπειτα από πρόταση του γραμματέα της ΝΕ την οποία αποδέχθηκε το σώμα, διευρύνθηκε.
Δείτε φωτογραφίες από την Συνεδρίαση Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα για τις Ευρωεκλογές
Ο Κώστας Ασκούνης μιλώντας στην συνεδρίαση τόνισε ότι η ΝΔ δεν θέλει αυτήν την χρονική στιγμή να πάμε σε διπλές εκλογές, αλλά παράλληλα κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει μετά την ψηφοφορία στην Βουλή για την παραπομπή Παυλίδη. Επίσης ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει να ασχολείται συνέχεια με την σκανδαλολογία, όμως πρέπει να βγουν στην επιφάνεια κάποιες συμπεριφορές για να μην υπάρξει κουκούλωμα.
Σε ότι αφορά τις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου ο Κώστας Ασκούνης έκανε ένα κάλεσμα σε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «υπάρχει δουλειά για όλους και όλοι μας πρέπει να πάρουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί. Πάμε σε μάχη και θα υπάρξει αντιπαράθεση εφ’ όλης της ύλης».
Τέλος αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Κινήματος τόνισε ότι «πρέπει ν’ αναδείξουμε τις σοσιαλιστικές πολιτικές μας, καθώς έχουμε επαναπροσδιορίσει το αριστερό μας προφίλ. Πρέπει να έρθουμε σε ρήξεις και ανατροπές!».
Ενδιαφέρον προκάλεσε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, η άρνηση με έμμεσο τρόπο του Κώστα Ασκούνη να δεχθεί στην συγκεκριμένη επιτροπή τον πρώην νομάρχη Ροδόπης Στέργιο Σταυρόπουλο, τονίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ αλλάζει σελίδα! Άραγε ποιο νοσηρό μυαλό πρότεινε στη σύνθεση της επιτροπής να συγκαταλεγεί ο συγκεκριμένος «κύριος»;

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος28/4/09 10:54

    Εσύ ποιο νοσηρό μυαλό λες. Το ίδιο το οποίο θέλει ισόβιο βουλευτή τον Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.