27.4.09

Εύη Χριστοφιλοπούλου από Κομοτηνή: «Μια ανθρώπινη κοινωνία οφείλει να φροντίζει αυτούς που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες»

Την Κομοτηνή επισκέφθηκε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας και βουλευτής της περιφέρειας Αττικής, Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία συνοδευόμενη από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κινήματος πραγματοποίησε επισκέψεις και συναντήσεις με φορείς της πόλης.
Η Εύη Χριστοφιλοπούλου στην Κομοτηνή
Η αρχή έγινε από την Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής, όπου η Εύη Χριστοφιλοπούλου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που αντιμετωπίζει η περιοχή μας. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Νομάρχη Ροδόπης Άρη Γιαννακίδη και τους συνεργάτες του, όπου σ’ αυτήν ο νομάρχης της εξήγησε την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αρκετοί συμπολίτες μας, εξαιτίας της κρίσης.
Ακολούθως η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε συναντήσεις με τα Διοικητικά Συμβούλια του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου , της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ροδόπης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συνδέσμου Βιομηχανιών – Βιοτεχνών, καθώς και με αντιπροσωπείες εργαζομένων στη Βιομηχανική Περιοχή.
Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της Εύης Χριστοφιλοπούλου εδώ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.