22.4.09

Ο δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης … αρθρογραφεί!

Το νέο τερτίπι των επικοινωνιολόγων του Δημήτρη Κοτσάκη, είναι να τον παρουσιάσουν στον λαό της Κομοτηνής σαν υποψήφιο και πάλι στις επόμενες δημοτικές εκλογές! Κι όμως ο πιο αποτυχημένος, αλλά «νοικοκύρης», δήμαρχος όλων των εποχών στο Δήμο Κομοτηνής έχει τα μούτρα και θέλει να είναι ξανά υποψήφιος. Αυτά που λέει συνεχώς στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων και σε διάφορες συνεντεύξεις του, τα επαναλαμβάνει σήμερα, με μορφή «άρθρου» αυτή τη φορά, που αλλού;;; Στην εφημερίδα «ο Χρόνος»! Να μην ξεχνιόμαστε κιόλας… Πάντως το μόνο που είναι σίγουρο, είναι ότι ο δήμαρχος και οι επικοινωνιολόγοι του, με αρχηγό τον Άγγελο Λάσκαρη, θα φύγουν με τις κλωτσιές!
Αλήθεια δήμαρχε, πόσα δίνεις στους επικοινωνιολόγους σου;;; Που τους κοιμίζεις, αφού είναι από την Αθήνα και ποιος πληρώνει την διαμονή τους στην Κομοτηνή;;; Το φαγητό τους σε γνωστό εστιατόριο, καθώς και τους καφέδες τους, ποιους τους πληρώνει;;; Πάντως όχι εσύ, αλλά εμείς που σας ανεχόμαστε!
Σύμφωνα μ’ εσάς, οι επικοινωνιολόγοι προσελήφθηκαν από την ΔΕΑΚΟ, με την παρακάτω προκήρυξη (δες εδώ)! Όμως -και σύμφωνα πάντα μ’ αυτήν-, η σύμβαση τους έχει λήξει στις 31-10-2008.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/4/09 21:30

    Πάσχα 2009 στη Κομοτηνή. Η πόλης αυτές τις άγιες μέρες όσο ποτέ, δεν θυμάμαι τόση και τέτοια βρωμιά και δυσοσμία ποτέ. Σκουπίδια, αποφάγια, χαρτόκουτα, και ότι άλλο βάλει ο ανθρώπινος νους στην γκλάβα του, υπήρχαν σε όλη τη διαδρομή της λεωφόρου, από το Μεγάλο Σάββατο μέχρι την Τρίτη τα ξημερώματα. Οι κριτικές των λιγοστών πασχαλιάτικων τουριστών που επισκέφθηκαν τη Κομοτηνή ήταν ανάλογες της βρώμικης εικόνας της πόλης μας. Κοντέψαμε να «χολεριάσουμε».
    Πρέπει να διώξουμε τις χολέρες του Δήμου Κομοτηνής με την ψήφο μας, πριν μας πιάσει και εμάς τους Κομοτηναίους η πολιτική χολέρα που υποφέρουν αυτοί οι ανίκανοι δήθεν Αυτοδιοικητικοί , είναι μεταδοτική η χολέρα.
    Μάλλον ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Μιχελής προετοιμαζόταν να γιορτάσει την 21η Απριλίου, ήθελε να θυμηθεί τα νιάτα του, τότε ……που, άντε να μη τα λέμε και Πασχαλιάτικα, και έτσι δεν του έμεινε χρόνος να ασχοληθεί με την καθαριότητα της πόλης μας.
    «Πριν λίγο καιρό ρώτησα στέλεχος της ΝΔ: Πώς και έτσι κάνατε αντιδήμαρχο καθαριότητας τον κ. Μινελή»; Η απάντησή του: «Τα σκουπίδια, στα σκουπίδια»!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/4/09 21:32

    Ο Νομάρχης κ. Γιαννακίδης ανταποκρινόμενος στη πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου, τίμησε με την παρουσία του το Πασχαλινό Τραπέζι Αγάπης που διοργανώθηκε από τους τοπικούς φορείς. Του προσφέρθηκε αρνί, κόκκινο αβγό και άφθονο κρασί. Τσουγκρίζοντας το αβγό του με το αβγό του Δημάρχου κ. Αμούτζα, δεν παρέλειψε να κάνει και τις καθιερωμένες Πασχαλιάτικες δηλώσεις τονίζοντας με έμφαση: «νιώθω ότι είναι εξαιρετική τιμή να είναι κάποιος από τον Ίασμο. Έχουν μία ξεχωριστή ιστορική και πολιτισμική διαδρομή και αυτή η γενιά, αυτά τα παιδιά, εδώ και πολλά χρόνια ξέρουν να αναδεικνύουν τα ήθη και έθιμα και την δική τους πολιτισμική ιδιαιτερότητα. (Εγώ ξέρω ότι ο πολιτισμός και η πολιτισμικότητα είναι προτέρημα και όχι ιδιαιτερότητα. Ιδιαιτερότητες είναι άλλα πράγματα κ. Νομάρχη, κ’ Κατσιμίγα και κ. Αμούτζα).

    Όπως «εγκεφαλική ιδιαιτερότητα» είναι να ομιλείς και να διακηρύττεις την πολυπόθητη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, και να εγκαταλείπεις στη μοίρα του από τους μοναδικούς εξώστες της Ροδόπης, αυτόν που βρίσκεται στη διαδρομή Πολυάνθου-Ιάσμου. Τον παλιό δρόμο όπως τον ονομάζουν οι αυτόχθονες κάτοικοι. Η θέα από αυτόν το υπερυψωμένο φυσικό εξώστη είναι χαρά θεού για τον επισκέπτη. Μπροστά του απλώνεται ο κάμπος, η Βιστωνίδα, το Φανάρι, η Μαρώνεια και καλό καιρό απολαμβάνεις τη Θάσο και το Βατοπέδι του ξεχωριστού και «ιδιαίτερου» φίλου σας Ηγούμενου Εφραίμ.
    Αυτή τη στιγμή αυτός ο υπέροχος φυσικός εξώστης δώρο της φύσης, κυριολεκτικά είναι «πλημμυρισμένος», από λογής-λογής απορρίμματα, μπάζα και βράχους από τις κατολισθήσεις που οφείλονται στην εγκατάλειψη, αφού ο ιστορικός αυτός δρόμος δεν συντηρείται από τη Νομαρχία και το Δήμο Ιάσμου. Ο προϊστορικός οικισμός είναι «εξαφανισμένος» η προσπέλαση είναι μετ’ εμποδίων, το δρομάκι που οδηγεί στη μοναδική τοξωτή γέφυρα της Ροδόπης παραμένει ασυντήρητο, ακόμη και η πρόσβαση πεζού φυσιολάτρη είναι δύσκολη. Και πολλά άλλα αντί-τουριστικά δυστυχώς συμβαίνουν στη Ροδόπη. Να μη ξεχνούμε ότι πρόσφατα πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του νομού ήταν ο βουλευτής κ. Γιώργος Πεταλωτής.
    Τα παιδιά γνωρίζουν να αναδεικνύουν τον πολιτισμό τα ήθη και έθιμα, εσείς που έχετε την εξουσία στα χέρια σας τι κάνετε; Τίποτα.
    Θα περιμένουμε το επόμενο Πάσχα να τσουγκρίσουμε κόκκινα αβγά στη γέφυρα του Κομψάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/4/09 23:40

    και το μεθεπόμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/4/09 20:29

    Τι να γιναν αλήθεια οι 45 γιαλατζί συμβάσεις έργου που εξήγγειλε ο Δήμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αμπελοσοφίες26/4/09 21:43

    complisΦίλε οι 45 συμβάσεις είναι γιαλαντζί ντολμαδάκια της φτώχειας. Φέτος με την πείνα που έπεσε θα πέσουμε σαν τις αφρικάνικες ακρίδες στα αμπέλια.
    Τρέξτε να προλάβετε να μαζέψετε αμελόφυλλα είναι η εποχή τους και όποιος προλάβει να μαζέψει θα βγάλει τον χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τσουκνίδας26/4/09 22:14

    Ρε φιλαράκια είναι και η εποχή της τσουκνίδας. Να μαζέψουμε μπόλικη τσουκνίδα, φέτος πρασίνισε ο τόπος απο τσουκνίδα. Να εξασφαλίσουμε τις ανοιξιάτικες σαλάτες και τις χειμωνιάτικες πίτες. Τι σπανάκια μαρούλια και κουροφέξαλα, εμπάργκο στους μεσάζοντες για να δείτε για πότα θα πέσουν οι τιμές. Οι πρακτικοί γιατροί στα πομακοχώρια συνιστούν την τσουκνίδα γιατί ενεργονοποιεί τις αόρατες δυνάμεις του ερεθισμού που συμβάλει στην στύση χωρίς τελειωμό. ¨Ετσι και τροφή στο τζάμπα θα εξασφαλίσουμε, και απο τέτοιομα απεριόριστο.
    Θα μας είναι χρήσιμη η τσουκνίδα για να απαφτώσουμε... τους κ...δεξιούς με απεριόριστες μνάδες επι% και να τους δώσουμε και μερικά χαϊδέματα στα μαλακά για να τους σταματήσει η φαγούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. tsuknidas26/4/09 22:28

    A re karntasia kala oi tsouknides kai ta apmelofulla, alla gia mena kalutera einai na majepsoume glistrida kai na taϊsoume tous afrokolous dexious na lene paparies opos o Karamanlis tou Stulianidi kai tou Kotsaki stis ekloges gia na teleionoume me autous, giati den paei allo karntasia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.