21.4.09

«Ενόχλησε» ο Ιρανός πρόεδρος Αχμαντινετζάντ…

…γιατί τόλμησε αυτό που δεν τολμούν οι δήθεν προοδευτικοί ηγέτες!
Προκάλεσε όμως και συγκίνηση, καθώς καταχειροκροτήθηκε από τις χώρες που δεν επέλεξαν την έξοδο, δίνοντας έτσι τα διαπιστευτήρια τους στους σιωνιστές και τις ΗΠΑ. Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ την ώρα που βρισκόταν στο βήμα της συνόδου του ΟΗΕ για τον ρατσισμό στην Γενεύη, κατήγγειλε ως ρατσιστικό το ισραηλινό καθεστώς. Εντελώς «ξαφνικά» εκείνη την στιγμή, διαμαρτυρήθηκαν οι γνωστοί «ακτιβιστές» της CIA και αμέσως αποχώρησαν οι χώρες – προτεκτοράτα των ΗΠΑ.

Υποκριτές ιμπεριαλιστές, που δεν τους ενοχλούν τα πυρηνικά του Ισραήλ και του Πακιστάν, που δεν τους ενοχλούν οι σφαγές στην εθνοκάθαρση της Γάζας, η εισβολή και κατοχή του Ιράκ, η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, η συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου και τόσα άλλα εγκλήματα στον πλανήτη!!!
Εμείς εκτιμούμε, δυστυχώς ήπια τα λόγια του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, για το ναζιστικό έκτρωμα του 21ου αιώνα. Κι αυτό γιατί όταν οι ΗΠΑ και η Ευρωπαϊκή Ένωση συνεχίζουν για περισσότερο από 2 χρόνια τον αποκλεισμό 1,5 εκατομμυρίων ανθρώπων, που παραμένουν στο ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης της Γάζας, χωρίς φάρμακα, τρόφιμα, νερό, ο χαρακτηρισμός ρατσιστικό καθεστώς χάνει κάθε ουσία!
[via]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.