13.3.09

Σταθερά το ΠΑΣΟΚ πρώτο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης…

…αλλά και σε όλη την χώρα!
Η ομάδα της Δημοσκοπίας παρουσίασε αυτές τις ημέρες τα εκτιμώμενα ποσοστά των νομών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, σύμφωνα με την αναγωγή των δημοσκοπήσεων για τον μήνα Φεβρουάριο. Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να προηγείται σταθερά στους 4 από τους 5 νόμους της Περιφέρειας μας, ενώ πλέον παρατηρείται μια άνοδος, όσον αφορά την αδιευκρίνιστη ψήφο των πολιτών.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/3/09 11:25

    Μπρέ μπρέ καρντάσια δεν πρόλαβε ενας μειονοτικός να πεί σε ένα ελευθερο blog αυτά τα μισκινλίκια που κάνει ο δεξιός δήμαρχος κ. Κοτσάκης στην μειονότητα και αμέσως τεκμέκ με έδωσε ένας logikos που μιλάει σαν τον γιαλαντζί ΄Ελληνα Καρατζεφέρ εφέντη για τον Παπανδρέου. Καρατζεφερ- ο Mαύρος-Tζεφερ. Τα γράφω σήμερα γιατί τσομπανλικ κάνω τα κατσίκια χρειάζονται άνθρωπο. Κατέβηκα στο χωριό σήμερα το πρωί για να πάω στο τζαμί για το ναμαζ της Παρασκευής και έμαθα τα νέα από τα ολάνια του χωριού. Με είπαν τα ολανια Αλη νταή ενας Καρατζεφερ σερσεμ στο Blog κατι ειπε για σένα.
    Είμαι λέει εκτος θέματος o logikos που είναι τσιράκι του Καρα-Τζεφερ εφέντη και του Κολάτου του φασιστ-απατεώνα.
    Εγώ ο Αλή Μάστανλη μίλησα για την φωτια που πήραν τα μπατζάκια της νεας δημοκρατίας γιατί κατάλαβαν ότι η μειονότητα ζαπ δεν γίνεται στις εκλογές όπως παλιά που επαιρναν ψήφους με τους καρά-ζαμπήτηδες με το ζόρι και με το παλούκ.
    Εσυ ο logikos είπες μισκινκα λογια για τον Γιώργο Παπανδρέου.
    Είπες logikos το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμα αδύναμο χωρίς πειστικά επιχειρήματα πέραν εκείνου της απίστευτα ανίκανης κυβέρνησης, ο ΠΑπανδρέου αρκετά σιγουρατζής, δεν εμπνέει ο καημένος, αν και βελτιώθηκε και ίσως γίνει εξαιρετικός πρωθυπουργός. Για πολιτικός δεν κάνει πάντως.
    Ο Παπανδρεου ούτε σιγουρατζής είναι ούτε καημένος είναι. Είναι μεγαλος πολιτικος γιατί είναι κοντά στους φτωχούς ανθρώπους και στις μειονότητες. Μεχρι να ερθουν οι εκλογες πολλα θα λετε για τον Παπανδρεου ποιος σας πιστεύει κανενας μόνο κανενας σερσεμ. Το ΠΑΣΟΚ ερχεται με φόρα χαμπερ πήρατε.
    Τα παδια μου η κορη μου ντοκτορ στα χωρια του Κολοκοτρονη και ο γιος μου μεντιζ στα χωρια του Καραισκακη και καλοπαιρνουν με στελνουν λαπ τοπι που θα δουλευει με καροκινητο και εγω από το isinsiz-μαντρι θα γραφω και θα ρωταω και τα κατσίκια να μου λενε τα ντερτια τους. Γιατι και αυτά υποφέρουν οι ποτιστρες δεν δουλευουν η νομαρχια και η δημαρχια δεν τις επισκευαζουν οι κουρουτζηδες τα κυνηγουν από τα τσαιρια ο δρομος είναι χάλια και κουραζομαστε.
    Ετσι που είναι τα πραγματα και τα κατσικια ΠΑΣΟΚ ψηφιζουν αν μπορούσαν.
    ΑΛΗ ΜΑΣΤΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.