31.3.09

Της πρότειναν δουλειά … άλλος όμως ήταν ο σκοπός τους!

Κι άλλα τραγελαφικά γεγονότα είχαμε τις τελευταίες μέρες στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, με πρωταγωνιστή, τον υπεύθυνο του πολιτικού γραφείου του υπουργού κ. Ανδρεάδη. Ο ίδιος ξεκίνησε από την περασμένη Παρασκευή να τηλεφωνεί σε συγκεκριμένη σύμβουλο στο υπουργείο Παιδείας και να της προτείνει, από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, μόνιμη δουλειά σε κάποια απ’ τις ΔΕΚΟ που έχει στην αρμοδιότητα του το ΥΜΕ.
Η ειδικός σύμβουλος ονομάζεται Τάνια Καραμουσάλη και βρίσκεται στο γραφείο της Γενικής Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας Νίκης Γκοτσοπούλου, συζύγου του πολιτευτή της ΝΔ στη Ροδόπη και εσωκομματικό αντίπαλο του υπουργού Μεταφορών, Κυριάκου Μπαμπασίδη. Στο παρελθόν η συγκεκριμένη σύμβουλος δούλευε εθελοντικά στο πολιτικό γραφείο του τελευταίου στην Αθήνα και μετά την μεταπήδηση της γυναίκας του στην θέση της Γ.Γ. του ΥΠΕΠΘ τοποθετήθηκε στην συγκεκριμένη θέση.
Αν και οι τηλεφωνικές ενοχλήσεις ήταν αρκετές, η σύμβουλος δεν ενέδωσε στις πιέσεις και ειδοποίησε τους πολιτικούς προϊστάμενους της, οι οποίοι κατέγραψαν τα τηλεφωνήματα που έγιναν. Να αναφερθεί ότι στο παρελθόν λόγω της εσωκομματικής κόντρας του Ευριπίδη Στυλιανίδη και του Κυριάκου Μπαμπασίδη στη Ροδόπη, πολλές φορές είχαμε τέτοια φαινόμενα, με τελευταίο και πιο κραυγαλέο την τοποθέτηση του εκπαιδευτικού και Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μπαμπασίδη, Μιχάλη Πολυτσάκη, στην Εθνική Επιτροπή Σχολικού Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά απ’ αυτά τα γεγονότα υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στην Νίκη Γκοτσοπούλου και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι το θέμα έχει τελειώσει, καθώς και ο ίδιος ο υπουργός έμαθε ότι τα καμώματα του συνεργάτη του έφτασαν στα αυτιά υψηλών στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι πλέον έχουν υπό την προστασία τους, το ζεύγος Μπαμπασίδη – Γκοτσοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.