9.2.09

Γιάννης Μίχας και Ευριπίδης Στυλιανίδης…

…δυο πολιτικοί με σκατά στο κεφάλι!!!

Τι κοινό έχουν ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας και ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης;;; Και οι δυο έχουν κάνει αγωγή σε ανθρώπους που φέρονται να έχουν γράψει κάτι επιλήψιμο γι’ αυτούς σε blog. Και αν για τον Γιάννη Μίχα τα πράγματα είναι πιο «αντρίκια», καθώς κατέθεσε ο ίδιος την αγωγή εναντίον του Μιχάλη Αγγελόπουλο για γραφόμενα στο ιστολόγιο «Εδώ Πειραιάς», ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, για να μην χαλάσει το πολιτικό του image μεταξύ μπουζουκιών και επιχορηγήσεων σε ΜΚΟ, έβαλε τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του να καταθέσει αγωγή σε άτομο που φέρετε ως blogger!!!

Η ιστορία ξεκινάει ακριβώς μετά την νίκη της ΝΔ το 2007 (τυχαία άραγε;) με την κατάθεση αγωγής από τον υπεύθυνο του γραφείου τύπου του υπουργού, δημοσιογράφο Γιώργο Καρανίκα προς τον γιο τοπικού πολιτικού αντιπάλου του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Το υπόγειο σύστημα του υπουργού μεταφέρει και μέλος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ από τον δήμο Σαπών Ροδόπης να καταθέσει ως ψευδο – μάρτυρας κατηγορίας!!! Δεν έχει όρια η γελοιότητα τους, που δυστυχώς γι’ αυτούς κατατροπώνονται στο δικαστήριο για έλλειψη στοιχείων. Και εκεί που λέγαμε (ή μάλλον γράφαμε) ότι τέτοιος φασισμός μόνο σε δεξιό μυαλό θα υπάρχει … να’ σου και ο Νομάρχης μας.
Διαφορά καμία σε κάποιους πολιτικούς! Σκατά στο κεφάλι τους … που να βρεις μυαλό;;;
Διαβάστε σχετικά:

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/09 10:23

    Φασισμός είναι, όταν καλύπτεσε από την ανωνυμία (δηλαδή εκ του ασφαλούς και άνανδρα) και ξέρεις ότι δεν θα υποστείς συνέπειες, να εμφανίζεσε ως "γενναίος μαχητής" της "αλήθειας" που "τα χώνει" και τα λέει "έξω απο τα δόντια", υβρίζοντας, προσβάλοντας, δυσφημόντας και λοιδορόντας τον οποιονδήποτε δεν σου αρέσει ή δεν συμφωνείς μαζί του φίλε μου. Εκ του ασφαλούς, όλοι μάγκες είναι... Αν θες να έχει κύρος η γνώμη σου, ή θα είναι μετροεπής κι ανώνυμη ή αμετροεπης και δηκτική αλλά ΕΠΩΝΥΜΗ....
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/2/09 11:39

    Ωραία όλα αυτά που λές ΛΥΚΙΕ και θα ίσχυαν σε μια χώρα που δεν έχει ξεκολλήσει απο τον Μεσαίωνα σε πολλά θέματα. Όταν ο κάθε απατεώνας όμως χρησιμοποιεί την δύναμη της τσέπης του για να σε εξοντώσει για να μήν τολμήσεις και τον "θίξεις" (βλ. υπόθεση Λιακόπουλου - Τσιπρόπουλου) και χρησιμοποιεί το απαρχαιωμένο νομικό μας σύστημα που πάντα ευνοεί τους ισχυρούς και η έκφραση "ελευθερία λόγου" είναι απλά ένα αστείο, τότε αναγκάζεται όποιος θέλει να πεί ελεύθερα την γνώμη του και δεν έχει μερικά εκατομμύρια στην άκρη για να πληρώνει δικηγόρους, να φοράει και μια "ηλεκτρονική" κουκούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/09 20:13

    ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ κι ΟΧΙ ΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ:

    - Το φιλοσκοπιανό project CDRSEE χρηματοδοτείται από τον Soros φυσικά αλλά ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Υπουργείο Εξωτερικών! Σκοπός τους η επαναδιατύπωση της Ιστορίας των Βαλκανίων και η διανομή εγχειριδίων στους εκπαιδευτικούς για την ενημέρωσή τους σχετικά με τους νέους τρόπους και τις νέες ιδέες πάνω στη διδασκαλία της ιστορίας.

    - Το ύποπτο ,επίσης φιλο-Σκοπιανό ίδρυμα ΕΛΙΑΜΕΠ που χρηματοδοτείται από τον Soros...χρηματοδοτείται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Υπουργείο Εξωτερικών!

    - Στο προαναφερθέν ΕΛΙΑΜΕΠ, ηγούνται ο Λουκάς Τσούκαλης που παρέχει τις υπηρεσιες του σε Τουρκικό ίδρυμα, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του σημερινού (επί ΝΔ δηλαδή! ) ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ κ. Θάνος Βερέμης, με καταγεγραμμένες ανθελληνικές απόψεις ΕΔΩ , ΕΔΩ κι ΕΔΩ και ο επίσης γνωστός για τις θέσεις του στο Σκοπιανό...ALeXis Papahelas ... μεγαλομέτοχος πλεόν στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ !
    Μάλιστα ο κ.Θάνος Βερέμης ΞΕΚΙΝΗΣΕ έναν ανηλεή πόλεμο κατά του κ.Μπαμπινιώτη που τέθηκε επι κεφαλής της επιτροπής για τη συζήτηση πάνω στην Παιδεία.

    - Εκτός από τα παραπάνω ΔΕΝ μπορούμε ακόμα να ξεχάσουμε ότι ήταν η κυβέρνηση της ΝΔ που έσπρωχνε την κ.Γιαννάκου να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ το απίστευτο και ασυνάρτητο βιβλίο Ιστορίας της κας Ρεπούση το οποίο αναγκάστηκαν να αποσύρουν λόγω της λαϊκής οργής.Φιλοσκοπιανοί αριστεροί επανδρώνουν συνεχώς τις θέσεις στα Ελληνικά Πανεπιστήμια

    - Κείμενο του γνωστού φιλοσκοπιανού Νίκου Δήμου εισάγεται σε βιβλίο της Γ' Γυμνασίου μέσω του οποίου οι Έλληνες μαθητές μαθαίνουν ότι οι Σλαβόφωνοι στην Μακεδονία ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ (!!!) ενώ ενημερώνονται και για τις "ανιδιοτελείς" ενέργειες του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι που πληρώνει και πάλι ο Soros!Οι Αμερικάνοι ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ με σκοπό να ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ στα βιβλία της Ιστορίας μας ... τα γεγονότα της Σμύρνης.

    Εκατό Χιλιάδες Δολάρια βοήθημα για να γεμίσουμε με ψέματα τα βιβλία της Ελληνικής παιδείας. Λες και τα προβλήματα μεταξύ μας δεν τα δημιουργούν οι Τούρκοι Αμερικανο-καθοδηγούμενοι στρατιωτικοί αλλά εμείς οι απλοί πολίτες .
    Στην Τουρκία,όπου υπάρχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ προβλήματα με τα ανθρώπινα δικαιώματα...δίνουν πολύ μεγαλύτερη αξία στα σύμβολα (βλέπε εκτέλεση Σολωμού Σολωμού) παρά στην Ελλάδα όπου οι ίδιοι Έλληνες καίνε τις σημαίες τους

    - Η ΝΔ ήταν στην κυβέρνηση που ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΣΕ κάθε προσπάθεια διενέργειας συλλαλητηρίου για το ζήτημα του ονόματος. Απείλησε ΜΑΛΙΣΤΑ οποιονδήποτε βουλευτή της ΝΔ παραβρεθεί σε συλλαλητήριο υπέρ των δικαίων της Ελλάδας!!!
    Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση της FYROM ήταν η ίδια (!) χορηγός και διοργανωτής ανθελληνικών διαδηλώσεων που κατέληξαν μάλιστα σε έκτροπα κατά της Ελληνική Πρεσβείας.

    - Η κυβέρνηση κατάφερε να αναβάλλει την ένταξη της FYROM στο ΝΑΤΟ. Αλλά αυτό που θα αργήσουμε να μάθουμε είναι εάν το έκανε ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ή επειδή οι δημοσκοπήσεις ΔΕΝ άφηναν περιθώρια για κάποια λανθασμένη κίνηση υπέρ των Σκοπίων.- Ο νυν πρόεδρος της ΔΕΗ , επιλογή της ΝΔ φυσικά, ξεκίνησε διαβουλεύσεις για συνεργασία με μέλη του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ όπως αποκάλυψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ , σε θέματα ενέργειας στη Νότιο Αλβανία!

    - Η Ελληνίδα Υπουργός Εξωτερικών κάλεσε συνεργάτες του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ να την συμβουλέψουν επάνω στην προβολή των Εθνικών μας θεμάτων στο διαδίκτυο!!!

    - H Ελληνίδα βουλευτής της ΝΔ , κυρία Ψαρούδα-Μπενάκη μας "ενημέρωσε" και μας προειδοπίησε σχετικά με ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ της χώρας μας, στο όνομα της ασφάλειας.

    - Ο τ.Υπουργός Οικονομίας της ΝΔ , Γιώργος Αλογοσκούφης, με χρήματα των φορολογουμένων, πληρώνει μία 12σέλιδη καταχώριση στο NEWSWEEK όπου αναφέρονται δύο φορές τα Σκόπια ως "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

    - Ο νυν ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ της Ελλάδας και ο νυν Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως θεωρούν ΑΜΑΡΤΙΑ την ενασχόληση με τα Εθνικά μας θέματα! Αντίθετα οι OFFSHORE Βατοπεδίου...δεν είναι λόγος ανησυχίας για τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" της Ορθοδοξίας!

    - Επί κυβέρνησης ΝΔ...ο server του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου χρησιμοποιείται για την οργάνωση, τη δικτύωση , την ενημέρωση και τη μύηση αναρχικών στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

    -Επί κυβέρνησης ΝΔ, αντί να προσπαθήσουμε ως χώρα να αποκτήσουμε μερίδιο σε ξένες εταιρίες ώστε επηρρεάζουμε ή να αποκτούμε πρόσβαση στη γνώση και στην υψηλή τεχνολογία, ο Κωστάκης προωθεί άρον-άρον το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ όλων των υγιών ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ του κράτους, (ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΛΙΜΑΝΙΑ) ,απαραίτητες για τη ίδια την ασφάλεια της χώρας.
    Παρά τις κλιμακούμενες προκλήσεις των Τούρκων που έφτασαν στο Σούνιο, αποφασίζουν περιέργως ΤΩΡΑ (!) να ΜΕΙΩΣΟΥΝ τη στρατιωτική θητεία στους 9 μήνες ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΣ ακόμα περισσότερο την άμυνα της χώρας!!!.

    Ξαφνικά μπαίνει στην ατζέντα της επικαιρότητας η πρόταση να προσληφθούν στις τάξεις της Αστυνομίας ... ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας! Θα απαιτήσουμε δηλαδή από νεαρούς Αλβανούς να συλλαμβάνουν εγκληματίες ομοεθνείς τους χωρίς να φοβούνται αντίποινα σε συγγενείς τους (!)από την Αλβανική Μαφία !
    Σχεδόν τις μισές κλοπές στην Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια πραγματοποίησαν αλλοδαποί.

    -Στο ΠΑΣΟΚ ... στο πλάϊ του Γιωργάκη Παπανδρέου με θεία παρέμβαση, βρέθηκε ο βασιλεύς των Gay και manager των Σκοπιανών πρακτόρων...Γρηγόρης Βαλλιανάτος!
    Ξαφνικά τίθεται θέμα αυτονόμησης Κέρκυρας σε μεγάλη Αγγλική εφημερίδα από έναν καραγκιοζάκο κάτοικο του νησιού.
    Θέμα ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗΣ της Κρήτης τίθεται από ανώνυμους αλλά και από τον Κακαουνοπρακτοράκι
    Αλβανοί διεκδικούν την Ήπειρο
    Και για να μην πάει χαμένη η ευκαιρία "Έλληνες" πανεπιστημιακοί διοργανώνουν στην Πάντειο πανεπιστήμιο διάλεξη με θέμα την "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ"

    - Μουσουλμάνος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζητάει την προστασία της Άγκυρας!

    Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ , Θεόδωρος Πάγκαλος προτείνει ένα ΝΕΟ όργανο ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

    -Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ΓΝΩΣΤΟΙ οι "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" και ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ όπως και στο γνωστό χαρτί υγείας "Η ΑΥΓΗ".

    - Το κόμμα της ΦΙΛΕΥΕΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ στηρίζεται με αποφασιστηκότητα από το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και το ΟΑΚΚΕ στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές. Στην ιστοσελίδα τους εξέχουσα θέση έχουν γνωστοί φιλοσκοπιανοί όπως ο Τάκης Μίχας και ο Νίκος Δήμου. Είναι οι συγκεκριμένοι "έγκυροι" που αναρωτιούνται, ως καθυστερημένοι, για τα αίτια του Αντι-Αμερικανισμού των Ελλήνων. Και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ έχουν κάνει εμφανή τη κλίση τους προς Βορρά και προς Ανατολάς.

    - Κυβέρνηση κι Αντιπολίτευση, σε επίπεδο αρχηγών, συμμετέχουν στη μυστική ΛΕΣΧΗ BILDERBERG.
    Τα τελευταία χρόνια ξοδεύτηκαν δυσανάλογα για τις οικονομικές δυνατότητες της χώρας σε "έργα" και ύποπτες αεριτζήδικες εξαγορές κάποιες από τις οποίες με το πρόσχημα της τρομοκρατίας.Σ' αυτή την ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΛΛΑΔΑ, με την ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, που φαντάζει σαν κακό επεισόδιο της σειράς "THE TWILIGHT ZONE", ... δέχονται ,, ασταμάτητα κι ανελέητα χτυπήματα, ΟΛΟΙ όσοι τολμήσουν να εκφραστούν υπέρ της χώρας .

    -Μυστικά αποτελούν για τους Έλληνες πολίτες ότι:
    ΒΒC και BRITANNICA φορείς προπαγάνδας υπέρ των ΣΚΟΠΙΩΝ!
    Στο ίδιο μοτίβο και η ENCARTA του Γκέιτς (!) από τον οποίον αγοράσαμε 70.000 (!!!) άδειες windows με 10% έκπτωση μόνο.
    Για μερικές δεκαετίες το ΚΚΕ έδινε αγώνα για την ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ της Μακεδονίας και της Θράκης (!) παρόλο που στην Μακεδονία κατοικούσαν χιλιάδες Σλαβόφωνοι Έλληνες, Έλληνες Βλάχοι κι Έλληνες Αρβανίτες, Ελληνόφωνοι Έλληνες και τέλος πάνω από ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!
    Μπορεί κανείς να καταλάβει με ποια λογική μέχρι και κατά τον εμφύλιο, το ΚΚΕ ενεργούσε για την αυτονόμηση της Μακεδονίας και βοηθούσε τον ΤΙΤΟ να καταλάβει ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ;;;
    Σήμερα η κα ΠΑΠΑΡΗΓΑ...γύρισε μία σημαντική σελίδα στην ιστορία του ΚΚΕ και στήριξε τις Ελληνικές Θέσεις κερδίζοντας της καρδιές των Μακεδόνων!
    Μεγαλειώδεις διαδηλώσεις Ελλήνων της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ με συμμετοχή 40.000 διαδηλωτών για τη Μακεδονία μας...
    αποσιωπήθηκαν από ΟΛΑ τα ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ! ΓΙΑΤΙ;;; Για να ΜΗΝ βάλουν ιδέες και στους Έλληνες και πάρουνε τους δρόμους!
    Ο τέως "ΥΠΕΡ-ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" πρωθυπουργός των Σκοπίων δηλώνει ξαφνικά ότι είναι ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ κι ΟΧΙ Μακεδόνας, μετακομίζει στην Βουλγαρία και πλεόν πολιτεύεται εκεί. Διαβάστε αναλυτικά εδώ για να καταλάβετε με τι κωμικούς διαπραγματευόμαστε την ειρήνη στα Βαλκάνια.

    Στην Αμερική , κάθε καλοκαίρι μαζεύονται 2.000 κορυφαίοι πολιτικοί (BUSH, CLINTON και στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων) σε μία ιδιωτική περιοχή που λέγεται Behemian Grove όπου λαμβάνει χώρα μία τελετή μπροστά στο ομοίωμα μίας τεράστιας κουκουβάγιας ύψους 15μ συνοδεία παράξενων προσευχών όπου μεταξύ άλλων προσομοιάζεται και μία ανθρωποθυσία στην πυρά. Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ από την San Francisco Chronicle και δείτε το σχετικό video εδώ

    Τέλος σας προτείνω να δείτε τα ντοκιμαντέρ ZEITGEIST και ZEITGEIST ΑDDENDUM Θα καταλάβετε για ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ κάποιοι ΔΗΘΕΝ Δημοκράτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/09 21:11

    piazzadelpopolo.blogspot.com: "Μάλλον εσείς έχετε τα σκατά στο κεφάλι και όσοι αναπαράγουν τις μαλακ... σας"
    Ένας παλιός μας γνώριμος και από τους πιο ύπουλους προπαγανδιστές του ΠΑΣΟΚ στο διαδίκτυο έδωσε αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση.

    Είναι το πασοκικό piazza del popolo που προσπαθεί να εξομοιώσει την αγωγή που κατέθεσε ο Μίχας εναντίον κάποιου επώνυμου blogger με την αγωγή που κατέθεσε κάποιος δημοσιογράφος στην Κομοτηνή εναντίον κάποιου blogger.



    Η περίπτωση του Μίχα είναι ξεκάθαρη μιας και την αγωγή εναντίον του blogger την κατέθεσε ο ίδιος ο Μίχας που θεώρησε τον εαυτόν του θιγμένο καθώς ο blogger τον αποκάλεσε «παράνομο». (Διαβάστε: "πασοκική τρομοκρατία: αγωγή από τον Μίχα στο blog "εδώ Πειραιάς"")

    Αντίθετα η άλλη υπόθεση που προσπαθεί να αναδείξει το piazza del popolo δεν έχει καμία σχέση με τον Στυλιανίδη. Αν διαβάσετε τα ρεπορτάζ της εφημερίδας ΧΡΟΝΟΣ, της Κομοτηνής, ("Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή για αποζημίωση θιγόμενου σε τοπικό blog του internet" και "Η πρώτη αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω blog εκδικάστηκε στην Κομοτηνή") στα οποία παραπέμπει η ανάρτηση του piazza del popolo (Γιάννης Μίχας και Ευριπίδης Στυλιανίδης... δύο πολιτικοί με σκατά στο κεφάλι!!!) θα καταλάβετε ότι


    ουδεμία σχέση έχει ο Στυλιανίδης με την αγωγή εναντίον των blogs!!!


    Σύμφωνα με την εφημερίδα η κατάσταση έχει εν ολίγoις ως εξής:

    Κάποιος δημοσιογράφος που είναι στο Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Κομοτηνής κάνει μήνυση στους piazza del popolo και vavatsiklis.blogspot.com (μην κάνετε τον κόπο να πάτε... δεν θα δείτε τίποτα... το μαγαζί αυτό prive και μόνο με πρόσκληση και ντάμα μπορείς να μπεις για να απολαύσεις πασοκική προπαγάνδα) τα οποία τον βρίζουν συνεχώς και ασυστόλως και "γλύφτη του Στυλιανίδη" τον ανεβάζουν "γλύφτη του Στυλιανίδη" τον κατεβάζουν.

    Και εντάξει να πούμε καμιά μαλακ... για τον Καραμανλή και τον Παπανδρέου ή να ρίξουμε κανένα μπινελίκι στον Αλαβάνο και τον Καρατζαφέρη, το καταλαβαίνω... αλλά να υπάρχουν πάνω από 15 αναρτήσεις του piazza del popolo εναντίον συντοπίτη δημοσιογράφου, μόνο με ύπαρξη στενών προσωπικών συμφερόντων εξηγείται...

    Το μένος των συγκεκριμένων blogger εναντίον του δημοσιογράφου οφείλεται στο ότι αυτός ήταν επικοινωνιακός σύμβουλος του σημερινού δημάρχου Κομοτηνής που το 2006 κέρδισε τον πασόκο υποψήφιο Βαβατσικλή του οποίου ο γιος στη συνέχεια μαζί με τον piazza άρχισαν να τα χώνουν στον δημοσιογράφο που τους έκανε χαλάστρα και δεν τους άφησε να βγούνε για να μασήσουν από το δήμο...


    ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΟ BLOG PIAZZA DEL POPOLO ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ...


    τα είχε με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο που τους πήρε την κουτάλα μέσα από τα χέρια και


    Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΕΚΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ "ΕΓΛΥΦΕ".


    ΧΘΕΣ και προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την πατάτα του Μίχα που είχε αρχίσει να παίρνει διαστάσεις


    ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ!!!


    ΑΥΤΟ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ BLOG (συν μια άλλη υπόθεση πλαστογραφίας που έχουν κάνει και στην οποία θα αναφερθώ τις επόμενες μέρες) ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΨΕΜΜΑΤΟΣ

    Αλλά ακόμα και να είναι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος στο Γραφείο του Στυλιανίδη πάλι δεν μπορεί να έχει ευθύνη ο Στυλιανίδης όταν ένας συνεργάτης του κάνει μήνυση σε κάποια blog που τον βρίζουν συνεχώς... δηλ. τι έπρεπε να κάνει; Να κάτσει να τον βρίζουν;


    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΕ BLOGGER ΚΑΙ Η ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ THN EXEI KΑΝΕΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΘΕΜΑΤΑ.



    ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΛΛΟΝ TO PIAZZA DEL POPOLO ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚ... ΤΟΥ


    * Καλά δεν συζητάμε για το πρεζόνι και κρυφοπασόκο του διαδικτύου που αναπαρήγαγε την ανάρτηση του piazza με τίτλο: "ΚΑΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ BLOG...ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ..."... αυτός την έχει πηδήξει τη μάντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ SPAM WATCHER ή όπως αλλιώς σε λένε ευχαριστούμε για τα hits.Να'σαι καλά γελάσαμε και πάλι.Ραντεβού στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/2/09 09:48

    Προς τον Γιάννη...
    άλλο "ελευθερία λόγου" και ελεύθερη έκφραση της γνώμης μας κι άλλο υβρίζω εκ του ασφαλούς. Το μεν πρώτο είναι θεμιτό και αναγκαίο στην δημοκρατία, το δε άλλο είναι "φασιστικό" γιατί δεν δίνει το έννομο δικαίωμα στη άμυνα του θηγέντα. Δεν σημαίνει λοιπόν ότι δεν μπορεί κάποιος να στυλητεύει ότι νομίζει λάθος, αλλά οφείλει αυτο να το πράττει χωρίς ύβρεις και λοιδωρίες ιδίως όταν το κάνει ανωνύμως. Αλλοιώς ας υβρίζει επωνύμως. Είναι πιό γενναίο. Το αντίθετο δείχνει θρασυδειλία και υπουλότητα...Δεν είναι "μεσαιωνική" αντίληψη, είναι απλά ηθική και σύνομη, εκτός κι αν θέλουμε να ζούμε σε κοινωνία χωρίς αυτές τις αξίες... Εγώ πάντος δεν θέλω!!
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/2/09 13:24

    Και κάτι άλλο. Πως μπορεί να εξασφαλισθεί η ωριμότητα του ανωνύμου καταγγέλοντα, οτι θα κάνει λελογισμένη, σοβαρή και αξιόπιστη κριτική και δεν θα επωφεληθεί της ανωνυμίας για να εκφράσει τα κόμπλεξ, τις εμπάθειες, την μικροπρέπεια, το μίσος και την ιδιοτελή ή κομματική του σκοπιμότητα; Αν δεχθούμε το δεύτερο, τότε για ποιό λογο θα πρέπει να υπάρχει δημόσιο βήμα για κάθε "προβληματικό" και εμπαθή άνθρωπο και κατά πόσο προάγεται ο πολιτικός πολιτισμός μας από τέτοιες ενέργειες, αφού ούτως ή άλλως η "άποψη" ενός ανθρώπου των ανωτέρω κατηγοριών δεν έχει κάποια αξία ή ενδιαφέρον για τους υπολοίπους, αλλά ισως και να προάγει ή να εθίζει τους πολιτικά απαίδευτους σε τέτοιου είδους "εκδηλώσεις".
    ΛΥΚΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.