9.2.09

Τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από την Νομαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ροδόπης

Στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ θεωρούμε τον εθελοντισμό και την αφιλοκερδή προσφορά προς τους συνανθρώπους μας, προς τους συμπολίτες μας, βασικούς πυλώνες του σύγχρονου κράτους πρόνοιας, δείκτες πολιτισμού και συμμετοχικότητας της κοινωνίας και της δημοκρατίας μας.
Ιδίως εμείς οι νέοι πρέπει να συμβάλλουμε στην αλλαγή του τοπίου της πολιτικής, να δείξουμε εμπράκτως πως συμμετοχή στην πολιτική σημαίνει κοινωνική δραστηριοποίηση – προσφορά , προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία.
Ο νέος που μπαίνει στην πολιτική πρέπει να αισθάνεται πως μπαίνει σε ένα δρόμο δημιουργίας και συλλογικής δράσης και όχι σε έναν κυκεώνα εκλογικών διαδικασιών.
Έτσι λοιπόν, διοργανώνουμε τριήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας από Τρίτη 10/02 έως και Πέμπτη 12/02/2009, κατά τις ώρες 9:00-13:00 στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής και καλούμε όχι μόνο τα μέλη μας αλλά και όλους τους κοινωνικά ευαίσθητους πολίτες αυτού του τόπου να συμμετέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.