27.2.09

Βρέθηκε ο σωσίας του «εθνάρχη» Καραμάν Αλή!!!


…η δαιμόνια που έκανε το ρεπορτάζ, δεν τον έψαξε καλύτερα και λίγο παρακάτω, μήπως στου Εθνάρχη Καραμανλή εκτός από τα φρύδια μοιάζει και στα @ρχί%&*)(*@;;;

Διαβάστε το ρεπορτάζ, κάνοντας κλικ στην εικόνα…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/09 19:03

    Είναι δυνατόν να χρησιμοποιείτε τέτοια φρασεολογία; Δεν υπάρχει λιγάκι ντροπή;
    Είναι ήθος κομοτηνέϊκο αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που έγραψε την ανάρτηση είναι από την Ξάνθη ... και λόγω καρναβαλιού παρασύρθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ερώτημα ωστόσο παραμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/3/09 00:02

    Σιγα μωρή με το Κομοτηναίικο ύφος! Όσο για τα καρναβάλια στην Κομοτηνή διαρκούν όλο το χρόνο. Θίχτηκε η καρδιά του πατριώτη. Η φρασεολογία σας πείραξε όχι τα αίσχη που κάνετε όλοι. Αϊ σιχτίρι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω 'γώ! Αντί να λυπόμαστε τον καημένο τον άνθρωπο που μοιάζει με τον... "εθνάρχη" (για τον οποίο και τους ομοίους του αναφέρθηκα στο παρελθόν στο κείμενο με τον ομώνυμο τίτλο), καθόμαστε και τρωγόμαστε για το καρναβάλι της... Ξάνθης! Ενώ δεν κοιτάμε τι γίνεται στην... Κομοτηνή!!!

    Εγώ θυμάμαι πάντως σχωρεμένο συμπολίτη μας, πατέρα φίλου, ο οποίος έμοιαζε τόσο με τον Ανδρέα που, όταν τον έβλεπα, δεν προλάβαινα να του πω "καλημέρα", γιατί μου 'παιρνε κάποιο χρόνο να συνέλθω από το shock, κι ως τότε... ζήσε Μάη να φας τριφύλλι!

    Πραγματικά! Δεν κάνω πλάκα (όπως ίσως να θυμούνται και μερικοί άλλοι). Κι ο άνθρωπος αναρωτιόταν πάντα γιατί ο φίλος του γιου του δεν τον χαιρετά!

    Well, είχα τουλάχιστον κι ένα ελαφρυντικό, που θα μπορούσε (ψευδώς) να αιτιολογήσει τα πράγματα (και να κρύψει τις γκάφες της... σαστιμάρας μου): ο τύπος μισούσε τον Ανδρέα.

    Λέτε να ήταν θεία δίκη που του έμοιαζε τόσο? Να ρωτήσουμε τον... νεοευρεθέντα κύριο "Καραμανλή" αν τρέφει όμοια αισθήματα για τον... "εθνάρχη", ίσως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρεμπιπτόντως, αμέλησα να σας πω πόσο εκτιμώ το ότι υιοθετήσατε τον όρο μου «Καραμάν Αλής». Έτσι, για να «περνά» σωστά η ιστορία στις επόμενες γενιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.