27.2.09

Γιατί τους «αγροτοσυνδικαλιστές» του τοπικού ΠΑΣΟΚ, τους υποστηρίζει θερμά η τοπική ΝΔ;

Μπορεί, απ’ ότι μαθαίνουμε να υπογράφτηκε η σύμβαση από το λογιστήριο του Κράτους που επικυρώνει την συμφωνία ανάμεσα στην ΕΑΣ Ροδόπης και την Αγροτική Τράπεζα για την ρύθμιση των χρεών της Οργάνωσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ένωση θα βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.
Πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το ζήτημα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών ενώνει δύο πολιτικούς χώρους, αυτού του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Απορία εύλογη είναι γιατί το επίσημο τοπικό ΠΑΣΟΚ κρατάει μια απόσταση από τα πεπραγμένα στην ΕΑΣ, καθώς τα στελέχη που απαρτίζουν την αγροτική οργάνωση ανήκουν όλα στο Κίνημα. Ακόμα ποιο μεγάλο ερωτηματικό είναι η στάση της τοπικής ΝΔ, δηλαδή του Ευριπίδη Στυλιανίδη, που προσπαθεί να στηρίξει με νύχια και με δόντια το αγροτοσυνδικαλιστικό φορέα. Και μην μου πείτε το κάνει για τον τόπο του … θα είστε πολύ αφελείς!
Ίσως μετά από καιρό και αφού έχουν έρθει στα χέρια μας έγγραφα και αποδείξεις που αποδεικνύουν τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε τώρα τις κινήσεις αυτές. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Ροδόπης Δαμιανός Μαρουφίδης, σύμφωνα με χειρόγραφες αποδείξεις, βοήθησε οικονομικά τον Ευριπίδη Στυλιανίδη στις εκλογές του 2007, με το ευτελές για τον υπουργό ποσό, των 30000€!!! Το ίδιο έπραξε και με τον υποψήφιο της ΝΔ και σημερινό δήμαρχο Δημήτρη Κοτσάκη!!!
Και να φανταστεί κανείς ότι ο Δαμιανός Μαρουφίδης ήθελε να είναι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη το 2004!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.