16.2.09

Ποιες είναι οι Γενικές Εκδόσεις…

Επειδή δεχθήκαμε αρκετά email, με τα οποία μας «ενημερώνατε» ότι για τις γραφιστικές δουλειές του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής (διάβασε εδώ), ο Γιώργος Καρανίκας, υπεύθυνος τύπου του υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, δεν έχει καμία ανάμιξη, πόσο μάλιστα με την εταιρία «Γενικές Εκδόσεις», θα θέλαμε να διαβάσετε τα παρακάτω…
Όντως ο Γιώργος Καρανίκας δεν φαίνεται ιδιοκτήτης της εταιρίας «Γενικές Εκδόσεις», αλλά η Κυριακή Ανθουλίδου, η οποία όμως τυγχάνει να είναι σύζυγος του και εκδότης του περιοδικού «Ματιές» (δες εδώ).
Η εταιρία «Κυριακή Χ. Ανθουλίδου – Γενικές Εκδόσεις», όπως είναι ο πλήρης τίτλος της, με το υπ. Αριθμ. 7/2008 πρακτικό της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νομαρχίας Καβάλας, της κατοχυρώθηκε πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός για την έκδοση διαφημιστικού τουριστικού λευκώματος, καθώς κατέθεσε την οικονομική προσφορά του ποσού των 32.700€ (δες εδώ). Δυστυχώς στο πρακτικό δεν διαβάζουμε αν υπήρχαν άλλες προσφορές.
Επίσης η συγκεκριμένη εταιρία είναι από τις επιχειρήσεις, της οποίας της εγκρίθηκε επιχορήγηση από το υπουργείο Ανάπτυξης το 2007, αξίας 63.580€!!! (κατεβάστε από εδώ το αρχείο με τις επιχείρησης. Η συγκεκριμένη εταιρία έχει αύξοντα αριθμό στην λίστα 1656.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.