11.1.09

Οι «συνεργάτες» του τον εκθέτουν όσο δεν πάει…

…έτσι κι αλλιώς τα κάστρα πέφτουν από μέσα!
Δείτε με τι εκφράσεις αναφέρετε η εφημερίδα «ο Χρόνος» στην Κομοτηνή, επίσημη προπαγανδιστική φυλλάδα της δεξιάς, για την μετακίνηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο υπουργείο Μεταφορών, τις οποίες όμως επιμελώς αποκρύπτει από την διαδικτυακή της σελίδα. Μην γίνουμε και ρεζίλι έξω από την Κομοτηνή, γιατί αρκετά είμαστε μέσα στην πόλη!
Ετοιμαστείτε να το «γλύψετε» και πάλι όσοι τον λοιδορήσατε…

Με τα παραπάνω λόγια αναφέρετε ο συντάκτης του κειμένου σε ορισμένα κέντρα (!!!) και καλικάντζαρους που σαν σκοπό τους είχαν το «πριόνισμα» του Στυλιανίδη!!! Χαρακτηριστικό το παρακάτω απόσπασμα της μιζέριας του αρθρογράφου: «…Εξαπολύθηκε λοιπόν ένας πρωτοφανής πόλεμος λάσπης με συντονισμένα χτυπήματα, επίμονα επαναλαμβανόμενα από παραπολιτικές στήλες, από διάφορα μπλόγκς και παραμάγαζα της ενημέρωσης, με στόχο να τον μειώσουν και να τον συνθλίψουν…».
Καβαλιώτικο … μεγαλείο από το γραφείο τύπου του υπουργού!!!

Nivas comment

5 σχόλια:

  1. Δείτε στο screen shot του ηλεκτρονικού Χρόνου,κάτω από την φωτογραφία του Μπούλη Στυλιανίδη.Διαφημίζει το Google την εφημερίδα Πατρίδα.Αλληλεγγύη να σου τύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/1/09 08:58

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΡΑ Ή ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ?ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/1/09 11:05

    Michael Konstantinou εχεις δικιο.τι σου ειναι η google.διαφημιζει η μια εφημεριδα την αλλη.προβοκατορικη φωτογραφια αυτη του χρονου στο ιντερνετ.χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοιες αθλιότητες κάνουν ρεζίλι τον Στυλιανίδη.Τα χτυπήματα από μέσα είναι ότως πιο αιχμηρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/1/09 21:08

    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.