26.12.08

Μετά τα μπουζούκια και το γήπεδο … η χαλάρωση!!!

Ο «σεμνός και ταπεινός» Ευριπίδης Στυλιανίδης μετά τις υποχρεώσεις του στα μπουζούκια και το γήπεδο, είπε να χαλαρώσει λίγο! Έτσι επισκέπτεται οικογενειακός αυτές τις ημέρες το Hotel Vasilitsa Resort για να … ξεκουραστεί από το φόρτο εργασίας που έχει τον τελευταίο καιρό! Η διαμονή του σε πολυτελές σουίτα του ξενοδοχείου (απ’ όπου και οι φωτογραφίες) δεν συμβαδίζει με το ευαγγέλιο της «σεμνότητας και ταπεινότητας» του Καραμανλή.
Η κίνηση του αυτή, μπήκε και πάλι στο στόχαστρο του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς το πρωθυπουργικό περιβάλλον τον «δίνει» στους δημοσιογράφους για μια ακόμη φορά. Την ώρα που στην εκλογική του περιφέρεια την Ροδόπη, οι δείκτες της ανεργίας σκαρφαλώνουν συνέχεια και η φτώχεια μαστίζει την περιοχή ο Ευριπίδης δίνει το καλό παράδειγμα!


Μετά απ' αυτήν την επίδειξη χλιδής, θα έρθει να μιλήσει στους απολυμένους του Ομίλου Λαναρά; Θα συναντηθεί με τους επί 19 απλήρωτους εργαζόμενους στην ΕΑΣ Ροδόπης; Θα πάει να συμπαρασταθεί στους πλημμυροπαθείς του Ηφαίστου, της Μελέτης;;;…
…και να πάει, έτσι κι αλλιώς σε λίγους μήνες … ούτε την ιδιότητα του βουλευτή θα έχει!!!

Διαβάστε το κείμενο του δημοσιογράφου Στέφανου Αντωνόπουλου, που δημοσιεύθηκε στο PRESS-GR…

Οι διακοπές του Ευριπίδη Στυλιανίδη ... στο πολυτελές Grand Resort Vasilitsa... Στην «μπούκα» έχουν τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη της ΝΔ μετά τα απανωτά φάουλ που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα. Πρώτο ήταν τα μπουζούκια και το γήπεδο, όπου πήγε για να … «πνίξει» τον πόνο του για το χαμό του νεαρού μαθητή. Δεύτερο ατόπημα – όπως το χαρακτηρίζουν πηγές του Μαξίμου – ήταν η λέξη «απερισκεψία» που χρησιμοποίησε για να προσδιορίσει την ενέργεια του αστυνομικού, προκαλώντας την οργή της μαθητικής κοινότητας αλλά και του Αλέκου Αλαβάνου που είπε στη Βουλή ότι «ο Στυλιανίδης είναι κόκκινο πανί». Σα να μην έφταναν όμως όλα αυτά, ο Υπουργός Παιδείας – που προαλείφεται για θέση παρά τω πρωθυπουργώ στον επόμενο ανασχηματισμό – δεν έχει πάρει ακόμα το μάθημά του για να είναι περισσότερο προσεχτικός... Σε μία περίοδο κατά την οποία ο πρωθυπουργός έχει στείλει στα στελέχη του το μήνυμα της σεμνότητας και της ταπεινότητας, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δείχνει να βάζει πάνω απ’ όλα την προσωπική του καλοπέραση. Πώς αλλιώς άλλωστε εξηγείται η υπερπολυτελής και χλιδάτη σουίτα στο ξενοδοχείο Grand Resort Vasilitsa που έχει κλείσει για μία βδομάδα για να περάσει τις γιορτές; Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε ζητήσει τη σουίτα που έχει όλα τα κομφόρ ενώ λέγεται ότι ο ξενοδόχος αναγκάστηκε να ακυρώσει την κράτηση άλλου πελάτη που την είχε κλείσει νωρίτερα αφού οι συνεργάτες του Υπουργού Παιδείας ήταν ξεκάθαροι: «ο κ. Στυλιανίδης δεν μπορεί να μείνει σε απλό δωμάτιο». Για όποιον γνωρίζει, η κάθε μία από τις 10 υπερπολυτελής σουίτες του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν από τζάκι και υδρομασάζ μέχρι κλειστή θερμαινόμενη πισίνα! Όσο για τις τιμές, μάλλον απλησίαστες για τον μέσο υπάλληλο του Υπουργείου του κ. Στυλιανίδη… Ας είναι, ευχόμαστε τουλάχιστον να περάσει όμορφα γιατί πώς θα μπορέσει μετά να μας πείσει για τη δύσκολη οικονομική χρονιά που έρχεται; Χρόνια Πολλά Ευριπίδη!
Υ. Γ.: Ευτυχώς τουλάχιστον που- απ’ ότι μαθαίνουμε- η Βασιλίτσα δεν έχει μπουζουξίδικα!

Διαβάστε σχετικά:

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/12/08 17:55

    Το Μαξίμου δεν θέλει πλέον τον Στυλιανίδη,λόγω της άτυπης συμφωνίας του με την Ντόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/12/08 02:25

    Ευριπίδη, πως τόλμησες να περάσεις 3 μέρες με την οικογένεια σου;

    Περίεργη στοχοποίηση και συστηματική επίθεση γίνεται το τελευταίο καιρό στον Υπουργό Παιδείας κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και μάλιστα τις παραμονές ενός αναμενόμενου ανασχηματισμού. Στην τελική της φάση εκδηλώνεται με την κατηγορία ότι περνά 3 μέρες με την οικογένεια του, κοντά στο χωριό της γυναίκας του, σε μία απλή πανσιόν, στη μέση του πουθενά, όπου η τιμή πόρτας του δωματίου είναι 150 ευρώ τη βραδιά με πρωινό, λες και είναι το μεγαλύτερο έγκλημα του κόσμου.
    Αυτό που κάνει εντύπωση σε όλους εμάς που γνωρίζουμε τον Ευριπίδη Στυλιανίδη τόσο ως άνθρωπο όσο και ως πολιτικό, είναι ποιοι και γιατί επέλεξαν ΤΩΡΑ να αμφισβητήσουν ακριβώς εκείνο το σημείο στο οποίο υπερέχει συγκριτικά. Το ήθος, την αποτελεσματικότητα και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

    Μία παρέα που γνωρίζουμε τον Ευριπίδη από παιδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/12/08 12:49

    1 trenaki kai 2 troxonomoi kataferan na kanoun olokliri tin poli mpourdelo! 4 lepta apo to dimarxeio ws to spathi! gia na vgeis telika se mia blokarismeni Orfews! bravo sta sainia tis troxaias! gia alli mia fora apodixane ti mporoun na kanoun! diladi tipota! oute tin kikloforia den mporoun na rithmisoun!

    kai fisika na min xehasw na anaferthw stous simpolites mou! KAFROI komotinaioi afiste ta aftokinita sto spiti kai perpatiste ligo i stin xeftila parte kanena lewforeio! afiste mas na kanoume tin douleia mas! den einai gia olous giorti simera. iparxoun kai epagelmaties pou prospathoun na vgaloun kanena frago! kai epitelous prepei kapoios na sas milisei gia tin stoixeiwdi evgaineia sto dromo pou legetai "paraxwrisi protaireotitas"!!! valate oloi Rayban kathreftes kai nomizete oti piasate ton tavro apo ta @@!!! xipniste zwa! irthe i wra na pate gia psonia stin thessaloniki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμε στις 02:25..

    Ο Ευριπίδης είσαι έτσι δεν είναι;Καλά περνάς;Πέρασε όσο μπορείς γιατί λίγα τα ψωμιά σου..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.