29.1.09

Η ελληνική γελοιότης σε ευθεία σύγκριση, ώστε να γίνει απολύτως κατανοητή!

Κατανοητή κι από τον πιο αφελή (και αδαή) νοματαίο έως και το πονηρό (αλλά όχι έξυπνο) τετράποδο που κάνει νιάου - νιάου στα κεραμίδια!
Από το ΕΘΝΟΣ παραθέτω, από τη μία «Και υπουργοί στο κλαρί, για να σπάσουν τα μπλόκα», κι από την άλλη «Εργατικός ξεσηκωμός στη Γαλλία»
Ήμουν δε έτοιμος να σας γράψω «ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ» από κάτω και να το κλείσω. Αλλά … ΔΕΝ ΘΑ ‘ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΣ! Γιατί η Ελλάδα υποφέρει και έχει υποφέρει περισσότερο από τη Γαλλία. Όχι από την κρίση – ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ! Κι εδώ οι συγκεντρώσεις έγιναν και γίνονται ακόμη. Μόνον που, όσο επιδεινώνεται η κατάσταση, θα υπάρχει και … φυσικές εξελίξεις (ανάλογες μ’ αυτές που ανέπτυσσε ο… Δαρβίνος)! Και θα δουν πολλά τα μάτια μας: γιατί, όταν οι κουβέντες δεν αρκούν πια, θα περάσουμε άρδην στο … παρασύνθημα!!! Και τότε, θα μεταναστεύσουν και οι … ψύλλοι από μερικούς κόρφους…
Κι ο έρμος ο Κολοκοτρώνης που νόμιζε ότι εκείνη ήταν επανάσταση…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.