27.1.09

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Προεκλογικό φυλλάδιο του Ευριπίδη Στυλιανίδη από την εκλογική αναμέτρηση του 2007. Σ’ ένα απ’ τα βήματα «ανάπτυξης» για τη Ροδόπη, διαβάζουμε ότι η ανεργία στην εκλογική του περιφέρεια μειώθηκε στο 1%, ενώ παράλληλα αυξήθηκε η απασχόληση και πάρθηκαν μέτρα για το εμπόριο, τη βιομηχανία με αποτέλεσμα την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
Σε άλλον κόσμο μάλλον ζούμε!


Από τότε μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν και ο ίδιος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δεν έκανε τίποτα γι’ αυτό, γιατί απλούστατα δεν ήταν ποτέ παρών! Εκατοντάδες άνεργοι στα εργοστάσια του Ομίλου Λαναρά, κλείσιμο δεκάδων εργοστασίων στην Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής, ενώ το κλείσιμο καταστημάτων για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες είναι καθημερινό φαινόμενο!
Δείτε πως παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα της τοπικής οικονομίας, ο πρόεδρος του Επαγγελματοβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Κώστας Λιούρτας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αργύρης Αργυρόπουλος, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 Αποδείξεις και στον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.