23.1.09

Εγνατία Οδός … Ο δρόμος των στεναγμών!

Τον προηγούμενο μήνα, η Εγνατία Οδός έκανε επιτέλους διαγωνισμούς για τους Σταθμούς Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (ΣΕΑ) στα μέρη μας, δηλαδή στο Αρδάνιο, στη Μάκρη και στο Σώστη.
Ήταν η επανάληψη διαγωνισμών που έγιναν το καλοκαίρι ο οποίοι τότε βγήκαν άγονοι. Στον διαγωνισμό τότε είχαν κληθεί μόνο οι μεγάλες εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών (BP, EKO κλπ) και επειδή δεν έδειξαν ενδιαφέρον η Εγνατία ξαναέκανε τώρα τον διαγωνισμό με καλύτερους όρους για τις μεγάλες εταιρείες.
Όμως και πάλι ο διαγωνισμός βγήκε άγονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι εταιρίες δεν εμφανίστηκαν επειδή η επένδυση δεν θα είναι πολύ κερδοφόρα και ταυτόχρονα οι απαιτήσεις της Εγνατίας για τα ΣΕΑ είναι εντελώς αστείες για τα δεδομένα της περιοχής.
Αν ακόμα η εταιρεία Εγνατία Οδός ΑΕ, επιμένει να φτιάξει τα ΣΕΑ δίνοντας τα όλα στις μεγάλες πολυεθνικές πετρελαϊκές εταιρείες , αυτά δεν πρόκειται ποτέ να φτιαχτούν και θα εξακολουθεί η ξεφτίλα, να μην έχει ολόκληρος αυτοκινητόδρομος ένα βενζινάδικο και να κινδυνεύουμε να σκοτωθούμε αν τυχόν μείνουμε από βενζίνη ή από βλάβη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.