22.1.09

Θολοκουλτουριάρηδες…

…τους αποκαλεί ο ΧΡΟΝΟΣ, ΚΩΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ εγώ!
Η διαφορά … αναφοράς έγκειται στη διαφορά … τακτ. Ή αλλιώς: καλός μπάτσος (Χρόνος), κακός μπάτσος (Uli)
Διαβάζουμε στις ειδήσεις σήμερα:
«Κινεζικό δικαστήριο επέβαλε σήμερα τη θανατική ποινή σε δύο από τους κατηγορούμενους για το διατροφικό σκάνδαλο με τη μελαμίνη και σε έναν τρίτο κατηγορούμενο την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Τρία πρώην διοικητικά στελέχη της Sanlu καταδικάστηκαν επίσης σε ποινές κάθειρξης πέντε ως δεκαπέντε χρόνια. Ο Ζανγκ Γιουζούν καταδικάστηκε εις θάνατον επειδή, παρήγαγε και διέθετε στο εμπόριο βρεφικό γάλα σε σκόνη επιμολυσμένο με μελαμίνη "θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία". Ο Ζανγκ Γιουζούν είναι ο πρώτος από τους κατηγορούμενους που καταδικάζεται από δικαστήριο της πόλης Σιζιαζουάνγκ, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας γαλακτοκομικών Sanlu, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου και έχει κηρύξει πτώχευση. Η πρώην πρόεδρος και γενική διευθύντρια του κινεζικού ομίλου Sanlu, που βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου με το μολυσμένο με μελαμίνη γάλα, καταδικάστηκε σε ισόβια. Την Τιάν Γουενχουά έκρινε ένοχη για την παραγωγή και πώληση τοξικών και επικίνδυνων προϊόντων το δικαστήριο της πόλης Σιζιαζουάνγκ στην επαρχία Χεμπέι. Από την κατανάλωση του επιμολυσμένου γάλακτος πέθαναν τουλάχιστον έξι παιδιά και άλλα 300.000 εισήχθησαν στο νοσοκομείο με προβλήματα υγείας.»
Εδώ στον τρίτο κόσμο του Μπανανιστάν ή … Unahaivan (!) που ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ να μας αποκαλούν (ασχέτως αν προτιμούν το … υβρίδιο των δύο ανωτέρω) εμείς το πολύ να τους ρίχναμε μερικές … χιλιάδες μέρες φυλακή, πάντα με αναστολή (δηλαδή … «χωρίς στολή», που σημαίνει … «χωρίς να τους στολίσουμε δεόντως»!). Εκεί στον δεύτερο κόσμο της Κίνας, τους … στήνουν μπροστά στο ντουβαράκι και τους «περνάνε» όλους ένας-ένας με τα κανούρια QBZ-95 (δεν ξέρω μάλιστα αν τους ρίχνουν μόνον ένα γύρο ή, για σιγουριά, όλον τον 30άρη!).
Ή, κατά πως λέω κι εγώ … Α-Α-Α-Α-ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΦΕΣ»!!!
Όχι σαν το φραπέ που πίνουν οι δικοί μας μπουχέσηδες την ώρα που συζητούν τα … ανθρώπινα δικαιώματα των νοθευτών γάλατος…
Βρωμοαδερφές!!! Γεμίσαμε πια! Το ‘πε κι ο Σφακιανάκης (αν και εγώ είμαι οπαδός του πολύ σκληρού ροκ…)
Αμ, το άλλο; Θαυμάστε … IQ ραδι-Q!!! Ορίστε παρακαλώ:
«Ευρωπαίοι δικηγόροι ζήτησαν με αίτημά τους από δικαστήριο του Βελγίου τη σύλληψη της υπουργού εξωτερικών του Ισραήλ Τζίπι Λίβνι, ευθύς μόλις φθάσει στις Βρυξέλλες σήμερα το απόγευμα. Το αίτημα υπεβλήθη εκ μέρους Βέλγων και Γάλλων υπηκόων που έχουν φονευθέντες ή τραυματίες συγγενείς στη Λωρίδα της Γάζας, οι οποίοι ζητούν να συλληφθεί η Λίβνι ως εγκληματίας πολέμου. Το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ εξετάζει την υπόθεση αν και η ισραηλινή πρεσβεία στο Βέλγιο δεν άσκησε μέχρι στιγμής παρέμβαση. Σε κάθε περίπτωση ο βελγικός νόμος δεν επιτρέπει τη σύλληψη ξένου υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους, αλλά το ζήτημα ενοχλεί ήδη το Ισραήλ και εισάγει διαδικασίες υποστηρικτών των Παλαιστινίων σ’ όλο τον κόσμο. Στο μεταξύ ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ισραήλ αναπτύσσουν δράση εναντίον κυβερνητικών στελεχών που τους θεωρούν εγκληματίες πολέμου και προειδοποιούν ότι θα ενημερώσουν το Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων της Χάγης για συλλήψεις των Εχούντ Όλμερτ, Εχούντ Μπαράκ, Τζίπι Λίβνι, Ματάν ΒιλνάΊ, Άβι Ντίχτερ, Μπέντζαμιν Μπεν-Ελιέζερ, Γκάμι Ασκενάζι, Νταν Χαλούτζ, Μοσέ Γιααλόν, Ελιέζερ Σκέντι κ.ά. Στο κατηγορητήριο κατά του πρωθυπουργού Όλμερτ σημειώνεται ότι: «Στις 27 Δεκεμβρίου 2008 διέταξε τον αεροπορικό βομβαρδισμό κατοικημένων περιοχών στη Γάζα με αποτέλεσμα τον θάνατο 1.200 πολιτών, ανδρών, γυναικών και παιδιών, ενώ 5.300 πολίτες τραυματίστηκαν και εκατοντάδες χιλιάδων οδηγήθηκαν στην προσφυγιά».
Τελικώς, από τα παραπάνω είναι εμφανές ότι μόνον ο … Βέλγος νομοθέτης είναι στα σύγκαλά του!!!
Προτρέπω τη Jipi να βάλει τη Mossad να βρει αυτούς τους δικηγόρους και να τους … ταΐσει στους ακτιβιστές του Ισραήλ λέγοντάς τους ότι είναι «μοσχαράκι Βελγίου»! Και μετά, να συλλάβει τους ακτιβιστές για … ανθρωποφαγία!!!
Επιτέλους, λί-ι-ι-ι-ιγη σοβαρότητα! Όσο πατάει η … Jipi! Tι άλλο θ’ ακούσουμε τέλος πάντων; Σε λίγο θα μας πουν κι ότι ο … Μοhammad υποστήριζε να γυρνούμε και το άλλο μάγουλο όταν μας χτυπάει … ρουκέτα στο πρώτο!!!
Για λογαριασμό του Allah, του Mohammad, του καλού Θεούλη και του … τερατώδους δημιουργήματός του, αυτουνού του αφορισμένου του Uli Chris, εκλιπαρώ για ΕΛΕΟΣ!!!
Γιατί και οι πλέον χοντρόπετσοι ΔΕΝ διαθέτουν «αεροστεγή» προστασία για την ηλιθιότητα!!! Η άτιμη, τρυπάει τα πάντα! Σπάει @ρχίδια!!! Ούτε οι σφαίρες του Travis στο Lethal Weapon III δεν τα κατάφερναν τόσο καπάτσα…
Και κάτι μου λέει ότι θα φάμε πολλούς γύρους ακόμα! Αλλά όχι από «souvladerie»…

Uli Chris

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/1/09 19:32

    ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΔΕΡΦΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/1/09 19:33

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    "Οι ύπουλοι εχθροί του ελληνικού λαού..."

    Είναι αυτοί που με το πρόσχημα του «αντιρατσισμού» προσπαθούν να σβήσουν τη μεγάλη και αναμφισβήτητη αλήθεια: ότι για κάθε έναν ξένο που μπαίνει στην Ελλάδα για να δουλέψει, ακόμα ένας Έλληνας μένει άνεργος.
    .
    Του Πέτρου Ζώγου
    .
    Από τη Σοσιαλιστική Προοπτική (Καποδιστρίου 47 10432 Αθήνα, τηλ. 2105234175, e-mail : sosialistikiprooptiki@yahoo.gr ), το μηνιαίο όργανο της Κομμουνιστικής Τροτσκιστικής Ένωσης (4η Διεθνής) του Ιανουαρίου 2009, που εκδίδει η ομάδα του Γιάννη Βερούχη, ενός σπουδαίου διανοητή, αγνού αγωνιστή και αντιστασιακού ( που είχε συστήσει επί χούντας την αντιστασιακή οργάνωση Δημοκρατικές Επιτροπές Αντίστασης- Δ.Ε.Α.) και των συντρόφων του Πάρι Δάγλα, Αριστείδη Λάμπρου, Βασίλη Παπανικολάου, Σωτήρη Κρόκου, Μάριου Σάκου, αναδημοσιεύω το κύριο άρθρο που αναφέρεται στους λαθρομετανάστες χωρίς άλλα δικά μας σχόλια. Έτσι ως απάντηση στους «φιλάνθρωπους» αριστεροκοκολωνακιώτες που σκίζονται να διαμελίσουν τη χώρα, αφού πρώτα εξοντώσουν την εργατική της τάξη.
    Υπενθυμίζω ότι συνεχίζεται με αυξανόμενο ρυθμό η συστηματική προώθηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών από το κύκλωμα των δουλέμπορων που λειτουργεί υπό την αιγίδα του τουρκικού κράτους με έδρα τους την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη. Παρ’ όλες τις διεθνείς συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι καλοί γείτονες, δεν τους δέχονται πίσω, όπως οφείλουν να κάνουν και τελικά οι περισσότεροι προωθούνται στην Αθήνα. Εδώ κάτω από την Ομόνοια, κοντά στο Δημαρχείο του δημοσχιοσχεσίτη Νικήτα Κακλαμάνη, οι δουλέμποροι έχουν μετατρέψει το κέντρο της χώρας σε γκέτο των ναρκωτικών, της πορνείας, της παιδοφιλίας, της αθλιότητας, της φοροδιαφυγής, της εισφοροδιαφυγής, της βρωμιάς, της μόλυνσης, έλλειψης πυρασφαλείας, επεισοδίων, παραβατικότητας, παρανομίας, εγκλήματος, της ανασφάλιστης εργασίας και κάθε μορφής εκμετάλλευσης.
    Όσοι δυστυχείς λαθρομετανάστες δεν καταβάλλουν το τίμημα για τη μεταφορά τους που ανέρχεται σε 3.000-7.000 το κεφάλι, ή απειθαρχούν στις απαιτήσεις των δουλεμπόρων για να υπηρετούν τις άνομες πράξεις τους και να ενταχθούν σα σκλαβοπάζαρά τους, τιμωρούνται καταλλήλως, ακόμα και με τη δολοφονία τους. Στα πλαίσια του δόγματος Οζάλ ότι « δε θα χρειαστεί να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα, αφού αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια κόσμο από εδώ μεριά», η χώρα μας, υφίσταται σήμερα μια μαζική εισβολή, μια αναίμακτη σταδιακή κατάληψη, που με απλούς αριθμητικούς υπολογισμούς, οδηγεί στην εξαφάνισή της σε πολύ κοντινό χρονικό ορίζοντα. Πρόκειται για συνειδητή πολιτική μεθόδευση της γείτονος, η οποία συνεπικουρεί τη γενικότερη επιθετικότητά της και τη διεκδίκηση του μισού Αιγαίου. Η απλή αυτή πρακτική του μαζικού εποικισμού εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Βόρεια Κύπρο, στην Ίμβρο, στην Τένεδο. Ενώ υπάρχουν πολλά παρόμοια παραδείγματα διεθνώς και ιστορικά προηγούμενα με πρώτιστο αυτό της Βοσνίας, όπου ο γηγενής πληθυσμός εξαφανίστηκε από την πλημμυρίδα του μη αφομοιώσιμου μουσουλμανικού στοιχείου.
    Πιο κάτω παραθέτω αυτούσιο...
    το κείμενο της Σοσιαλιστικής Προοπτικής, επισημαίνοντας ότι και ο τίτλος που παρατίθεται στην αρχή του παρόντος κειμένου είναι επίσης δανεισμένος από την ίδια αυτή εφημερίδα της Κομουνιστικής Τροτσκιστικής Ένωσης :

    «Οι Έλληνες καπιταλιστές, η κυβέρνησή τους και τα κόμματά τους συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστραφικό έργο της μαζικής εισαγωγής φτηνών και υποτακτικών ξένων εργατών, παρόλο που ταυτόχρονα δηλώνουν ότι θα μειώσουν τις θέσεις εργασίας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, η κραυγαλέα αυτή αντίφαση αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Γιατί όταν δηλώνουν ότι θα μειώσουν τις θέσεις εργασίας και την ίδια στίγμη συνεχίζουν την εισαγωγή ξένων, είναι ηλίου φαεινότερο ότι σκοπεύουν να ρίξουν ακόμα περισσότερους Έλληνες στην ανεργία, την υποαπασχόληση και την απλήρωτη εργασίας, αλλά και να αφαιρέσουν ακόμα περισσότερες κοινωνικές κατακτήσεις. Η κατάσταση είναι ήδη αφόρητη. Δύο εκατομμύρια ξένοι ζουν και εργάζονται στη χώρα μας, ενώ ένα εκατομμύριο Έλληνες είναι ουσιαστικά άνεργοι. Η προέλευση των ξένων από χώρες με χαμηλό βιοτικό επίπεδο έχει ρίξει αφάνταστα τους μισθούς και τα μεροκάματα και έχει καταργήσει στην πράξη πολλές εργατικές κατακτήσεις. Η απουσία ταξικής συνείδησης στους περισσότερους αλλοδαπούς έχει πάει το εργατικό κίνημα χρόνια πίσω. Το παραεμπόριο των ξένων πλήττει καίρια τους μικρούς Έλληνες εμπόρους. Η εγκληματικότητα των ξένων συμμοριών έχει μετατρέψει σε γκέτο ολόκληρες περιοχές και ενισχύεται από αλλοδαπούς που μένουν άνεργοι από την πτώση της οικοδομής.

    Την αφόρητη αυτή κατάσταση έρχεται να κάνει ακόμα χειρότερη η εισαγωγή μιας νέας κατηγορίας μεταναστών ακόμα πιο πεινασμένων, ακόμα πιο φτηνών και ακόμα πιο δουλικών, προερχόμενων από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Ινδία και τις πιο καθυστερημένες αφρικανικές χώρες (Σομαλία, Σουδάν κ.λ.π.). Η νέα αυτή κατηγορία μεταναστών νιώθει απόλυτα ευχαριστημένη αν πάρει ένα μεροκάματο της τάξης των 15 έως 25 ευρώ, για μια δουλειά που οι παλιοί μετανάστες παίρνουν 40 ευρώ και οι Έλληνες έπαιρναν 60 ευρώ.Ο σκοπός της αστικής τάξης, εκτός από οικονομικός, είναι και πολιτικός. Θέλει να αλλάξει την πληθυσμιακή σύνθεση της χώρας με τη μόνιμη εγκατάσταση πολιτικά καθυστερημένων μαζών και, όσο είναι δυνατόν, να τους δώσει πολιτικά δικαιώματα, έτσι ώστε ο πολιτικά ανήσυχος ελληνικός λαός να υποταχθεί σε μια ετερόκλητη μάζα παθητικών, μοιρολατρικών, θρησκόληπτων και πολιτικά αδιάφορων πληθυσμών, προερχόμενων από αντίστοιχες κουλτούρες βαθιά ριζωμένες μέσα τους.

    Το στρατηγικό αυτό αστικό σχέδιο, που εφαρμόζεται εδώ και είκοσι σχεδόν χρόνια, έχει καταντήσει την Ελλάδα χώρα φτηνής ανειδίκευτης εργασίας, έχει καθηλώσει το τεχνικό και παραγωγικό της επίπεδο πολύ χαμηλά και έχει υποθηκεύσει συνολικά το μέλλον της χώρας.Το σχέδιο αυτό το υπηρετούν πιστά εδώ και είκοσι χρόνια η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΝ, το ΚΚΕ και όλα τα αστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με το πρόσχημα του «αντιρατσισμού».Μάλιστα πρόσφατα η κυρία Παπαρήγα και ο Ριζοσπάστης ζήτησαν την απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας σε όλους τους αλλοδαπούς και τα παιδιά τους. Με τον τρόπο αυτό η ηγεσία του ΚΚΕ προσπαθεί να αποσπάσει την εύνοια της μεγαλοαστικής τάξης και των ξένων που ήδη ψηφίζουν, αλλά και να στρατολογήσει οπαδούς για τη σταλινική της ιδεολογία από πληθυσμούς που είναι εθισμένοι στον αυταρχισμό και το δεσποτισμό, ξέροντας ότι ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα δεχτεί αυτό το μοντέλο.

    Παρά τη συστηματική πλύση εγκεφάλου και τη διαρκή τρομοκρατία με τη ρετσινιά του «ρατσισμού», ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να συζητά το πρόβλημα και να οργανώνει τις πρώτες του αντιδράσεις. Οι αντιδράσεις αυτές, επειδή δεν υπάρχει κεντρική πολιτική δύναμη να τις συντονίσει, ξεσπούν αυθόρμητα στις τοπικές κοινωνίες, με αφορμή την εγκληματικότητα και τη δημόσια υγεία. Μέχρι στιγμής είχαμε τις οργανωμένες αντιδράσεις των κατοίκων του Αιγάλεω, του Αγίου Παντελεήμονα Αθηνών και της Πάτμου. Όλα δείχνουν ότι οι αντιδράσεις θα πυκνώσουν. Εδώ και χρόνια οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι Έλληνες θεωρούν τους αλλοδαπούς υπεράριθμους. Και σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, το 71% τους θεωρεί πηγή εγκληματικότητας και το 48% απειλή για την εθνική μας ταυτότητα, νιώθοντας πλέον τον κίνδυνο κοινωνικής, πολιτιστικής και πολιτικής οπισθοδρόμησης της χώρας.

    Απέναντι στην κατάσταση αυτή, η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Πρέπει να σταματήσει άμεσα η εισαγωγή μεταναστών και να μειωθεί ο αριθμός των υπαρχόντων, γιατί το μόνο που γεννάει είναι η κοινωνική, πολιτική, πολιτιστική και οικονομική οπισθοδρόμηση της χώρας, η κατάργηση όλων των εργατικών, κοινωνικών και πολιτικών κατακτήσεων, η εξόντωση της ελληνικής εργατικής τάξης και η εξαθλίωση και καθυπόταξη του ελληνικού λαού. Η θέση αυτή δεν είναι καθόλου ρατσιστική. Είναι το αναγκαίο μέσο άμυνας απέναντι στο καταστροφικό μεγαλοαστικό σχέδιο».

    Αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 1/22/2009 05:32:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι λέω να συγκυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ και να επαναφέρουν τη θανατική ποινή, ώστε να έχει κι ευρύτερη λαϊκή αποδοχή.

    Όπως και να 'χει, στο δικό μου βιβλίο (την Παλαιά Διαθήκη), ισχύει πάραυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποτε είχα γράψει κάτι για κάποια επεισόδια που σημειώθηκαν στο Δέριο, διαφωνώντας μερικώς (έως ολικώς) με την... επίσημη εκδοχή και το κοινό αίσθημα. Τότε έγινε της Πόπης. ΤΩΡΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΕΡΟΠΗΣ!!!

    "ΕΓΩ ΤΑ 'ΛΕΓΑ", 69100, ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.