10.12.08

Ο Στυλιανίδης στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη

Σύγκρουση με τον Καραμανλή, τον οποίο εγκαταλείπουν και οι τελευταίοι πιστοί … κουμπάροι!

Η επικαιρότητα τρέχει και τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο. Πριν λίγα 24ωρα, με προτροπή του υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη, πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση ανάμεσα στον ίδιο και τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Ο λόγος της συνάντησης είναι ότι ο βουλευτής Ροδόπης, ζήτησε από τον κουμπάρο του πρωθυπουργό, την μετακίνηση του σε άλλη εκλογική περιφέρεια, γιατί υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να μην εκλεγεί ξανά. Αφού ο Καραμανλής άκουσε τον υπουργό του, ο ίδιος αντέδρασε και του είπε, ότι «η Ροδόπη είναι η περιφέρεια σου και εκεί πρέπει να δοκιμασθείς ξανά!».
Μετά τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης – σύγκρουσης , το γυαλί ανάμεσα στους δυο κουμπάρους ράγισε. Ο Στυλιανίδης χωρίς να χάσει στιγμή, επικοινώνησε και βρήκε δίαυλο επικοινωνίας με την Ντόρα Μπακογιάννη και μετά από ολιγόλεπτη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους, βρέθηκε η χρυσή τομή και έδωσαν τα χέρια για συμμαχία των δυο στην εσωκομματική μάχη που δεν θ’ αργήσει να ξεσπάσει. Ο Στυλιανίδης με την στάση του – στήριξη στην Ντόρα – αυτή θα κερδίσει την επιλογή εκλογικής περιφέρειας που αυτός θέλει ή μπορεί και μια θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας.
Μάλιστα ο Χρήστος Ζώης, βουλευτής Λάρισας της κυβερνητικής παράταξης και υφυπουργός Εσωτερικών, και προσωπικός φίλος του Ευριπίδη Στυλιανίδη οργάνωσε μια συνάντηση με συναδέλφους του της ΝΔ και άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Αθήνα, με σκοπό την στήριξη της Ντόρας Μπακογιάννη για την αρχηγία της παράταξης. Στην συνάντηση αυτή παραβρέθηκε και ο υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης. Μόνη «παραφωνία» της συνάντησης ήταν ο Δημήτρης Μαραβέλιας, Δήμαρχος Χαϊδαρίου, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του είπε: «Τι συζητάτε; Οι μισοί από εσάς δεν θα είστε βουλευτές στις επόμενες εκλογές!».
Στα παραπάνω αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στην εκπομπή του, ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης, στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA 3…

Διαβάστε τι γράψαμε πριν λίγο καιρό σχετικά με το θέμα «στήριξης» του Καραμανλή από τον κουμπάρο του Ευριπίδη Στυλιανίδη:

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/12/08 11:33

    Μα καλά Πρωθυπουργός, Ευρωπαίος και ΗΓΕΤΗΣ είναι αυτός που έχουμε;
    Μετά από διήμερη Μούγκα, αδράνεια, και απουσία σχεδίου γιά τον έλεγχο της κατάστασης, βγήκε να μας πει τα "ξύλινα αυτονόητα" που ακούσαμε σε ...εθνικό δίκτυο;;
    Πόοοοσο υπερήφανοι δηλαδή πρέπει να είμαστε γι` ΑΥΤΗΝ την Κυβέρνηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/12/08 11:35

    Δυστυχώς έχουμε έναν Πρωθυπουργό που από (και μέ) τις ομιλίες του, δείχνει να είναι λιγότερο σκεπτόμενος από τον οποιονδήποτε μέσο πολίτη!
    Τί να μάθει κανείς και με πόση εμπιστοσύνη να περιβάλλει κάποιον, που ξέρει λιγότερα από αυτόν!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/12/08 14:48

    Ρέ παιδιά
    ΠΟΥ είναι ο λαίστατος Νομάρχης Θεσσαλονίκης;
    Ο Πανίκας ΨΩΜΙΑΔΗΣ, έβγαινε στα κανάλια, μέχρι και για να σχολιάσει το φουστάνι της Έφης Θώδη!
    Τώρα που καίγεται η Ελλάδα, η Θεσσαλονίκη "της Μακεδονίας" του και το Πανεπιστήμιό της, ούτε μία λέξη;
    Ούτε μία εμφάνιση;
    Μούγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/12/08 15:18

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛ.ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΠΕΜΠΤΗ 11/12
    Ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς Αλ.
    Αλαβάνος θα επισκεφθεί την Πέμπτη 11/12 την Πάτρα.
    Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:
    6 μ.μ. Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων
    7 μ.μ. Συνάντηση με Δήμαρχο Πάτρας, στο Δημαρχείο.
    8 μ.μ. Ομιλία σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση, στον κινηματογράφο "Πάνθεον».

    Σύμπτωση η επίσκεψη του Αλαβάνου στην Πάτρα;
    ή μήπως πάει για να τονώσει το ηθικό στους κυνηγημένους κουκουλοφόρους;;;;;;
    τις επόμενες ημέρες τι έχει το πρόγραμμα; θα πάει και στη Λάρισα; στο Ηράκλειο;
    είναι αυτό υπεύθυνη στάση;;
    τι προσπαθεί ο κύριος Αλαβάνος; δεν του φτάνουν οι καταστροφές και οι λεηλασίες των κουκουλοφόρων;; επιζητεί επέκταση κοινωνικών συγκρούσεων μεταξύ κουκουλοφόρων και πολιτών;;;

    Μήπως θα έπρεπε να συμπληρώσετε στο πρόγραμμα;;;...9 μ.μ "αυθόρμητες" εκδηλώσεις "οργής"



    Greek Alert

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.