4.12.08

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης «υπέρ» Καραμανλή


Η δυσμενής πορεία του κυβερνητικού έργου, σε συνδυασμό με την πτωτική δημοσκοπική πορεία που ακολουθεί τόσο η ΝΔ όσο και προσωπικά η δημοφιλία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ενισχύει την κινητικότητα στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος.
Ο εσωκομματικός πόλεμος για τη διαδοχή στην ηγεσία της ΝΔ μαίνεται στο παρασκήνιο της ΝΔ, παρά τις δημόσιες δηλώσεις στήριξης κορυφαίων στελεχών στο πρόσωπο του Καραμανλή. Η αδράνεια και η αναβλητικότητα της κυβέρνησης δημιουργούν νέες ετερόκλητες οριζόντιες – συμμαχίες στο «γαλάζιο» σύστημα και τροφοδοτούν τα σενάρια για τη «μετακαραμανλική εποχή».
Στην διαδοχολογία των τελευταίων ημερών, το «κεφάλαιο» της Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, σε ομιλία του σε Νομαρχιακή Συνέλευση των βορείων προαστίων, «στήριξε» τον Καραμανλή. Ο ίδιος στο παρελθόν είχε μεταπηδήσει με τεράστια ευκολία από το στρατόπεδο των Καραμανλικών, σε αυτό των Μητσοτακικών. Από εκεί, με επίσης μεγάλη ευκολία πήρε μεταγραφή για την ομάδα που στήριζε τον Έβερτ, για να έρθει το συνέδριο της ΝΔ το 1997, για να εισχωρήσει ΚΑΙ πάλι στον πυρήνα του Καραμανλή. Τέτοια είναι η «στήριξη» που παρέχει ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Και κάτι τελευταίο. Ξέρετε γιατί ήταν καλεσμένος στην νομαρχιακή συνέλευση της ΝΔ στα βόρεια προάστια; Γιατί εδώ και ένα χρόνο περίπου, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης κατοικεί στην Άνοιξη Κηφισιάς σε ιδιόκτητη μεζονέτα 500 τετραγωνικών με πισίνα, που κατασκεύασε ο ίδιος!!! Σεμνά και ταπεινά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.